פרגניל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרגניל
    שירה
    19/04/2010

אני מיועדת לעשות שאיבה בטיפול IVM היום אני צריכה להזריק פרגניל וחשוב לי לדעת עם ההיתי צריכה לשמור על התרופה במקרר חברה שלי אמרה לי שלא ושהיא היתה משתמשת בפרגניל ולא שמה את התרופה במקרר אף פעם האם התרופה נחשבת ללא תקינה עם היא לא היתה עד עכשיו בקירור והאם אני צריכה להשים אותה עכשיו בקירור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרגניל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרגניל

מאיה
    19/04/2010

אמנם לא תשובת רופא אבל אני הזרקתי פרגניל והרוקח כמו גם הרופאה שלי הדגישו כמה פעמים שפרגניל חייבים לשמור במקרר. זה גם מודגש על האריזה.
    אולי את יכולה להגיע לבית מרקחת ולקנות אחד חדש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מאיה

שירה
    19/04/2010

תודה מאיה על התשובה עם הדגישו בפנייך אז כניראה באמת זה חשוב מאוד אני די בלחץ מכל העניין ולמזלי יש לי חברה נוספת שיש לה פרגניל במקרר כי כבר הבתי מרקחת סגורים עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה מקצועית

שירה
    19/04/2010

האם פרגניל חייב להיות במקרר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרר

פרופ' שחר קול
    19/04/2010

לא חייב, רצוי שכן אנו חיים בארץ חמה.
    היצרן ממליץ לשמור בטמפרטורה של עד 25 מעלות, ולא בתנאי אור חזק. כיוון שחודשים רבים בשנה הטמפרטורה בישראל גבוהה מ - 25 מעלות, ובעיקר במכוניות החונות בשמש, ההמלצה היא לשמור במקרר.
    אם התרופה הייתה בטמפרטורת החדר בבית, יש לשער כי לא נגרם לה נזק, והפעילות הביולוגית שמורה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו