מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפתחות רירית לקויה...?עינת22/10/2007
שלום דר' קול
לקחתי אסטרופם במשך 19 ימים, 3 פעמים ביום.
בבדיקת אולטרסאונד נראה עובי רירית 6.5. (מ"מ?)
הומלץ להמשיך עוד שבוע באסטרופם לעיבוי הרירית להגברת הסיכוי להיקלט.
לאחר שבוע, נראה עובי הרירית: 5.5 עד 6 במקומות שונים.
הטיפול נקטע.
ביום הבדיקה הראשונה, הייתי כל כך מתוכנתת שאתחיל לקחת את האוטרוגסטן, לאחר הבדיקה, שלרגעים שכחתי את ההנחיה להמשיך עם האסטרופן, והחדרתי כמוסה לנרתיק. מיד כשקלטתי את הטעות, תוך 2-3 דקות שנראו נצח, הצלחתי לחלץ אותה החוצה.
דבר נוסף, במהלך השבוע הזה, הטישטוש שלי המשיך, ושכחתי לקחת פעמיים (לא ברציפות) את האסטרופם.
1. האם הפדיחות שלי הן האחראיות לשינוי בעיבוי הרירית? או שיכולה להיות סיבה אחרת?
2. האם כעת עם הפסקת הטיפול הגוף שלי יבייץ באופן טבעי? מה קורה לי בגוף עכשיו?
3. האם אני ממתינה עכשיו לווסת שתגיע? ותוך כמה זמן זה סביר? (תמיד המחזור שלי סדיר 28 יום)
4. האם במחזור הבא שלי אני מתחילה שוב טיפול או צריכה לחכות חודש הפסקה?
בתודה מראש וברכת יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיחה
פרופ' שחר קול22/10/2007לא, את לא ה"אשמה".
רירית תקינה אמורה להגיב לטיפול של 19 יום.
מניסיוני המשך מעבר לכך לא משפר הרירית.
עדיף לקחת תכשיר פרוגסטרוני כדי לאפשר קילוף מסודר של הרירית בוסת תקין. ללא כל טיפול עלול להיות דימום ממושך ולא סדיר.
אין מניעה להתחיל מיד בניסיון נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות?
עינת22/10/2007תודה על התשובה.
אני מטופלת ברמב"ם. אין לי רופא מטפל אחד. יש חמישה.
נאמר לי רק להפסיק את הטיפול.
ביקשתי פגישה עם אחד הרופאים לקבל מידע והכוונה.
נקבע לי ליום ראשון לדר' לויט נאמר שהוא היחיד שמקבל פגישות ורק באותו יום בשבוע (? !)
הפסקתי את האסטרופם ביום שישי (19.10) והפגישה ב- 28.10 !
כאחד מהצוות, בבקשה אמור לי מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול23/10/2007יש בלבול.
דר' לויט לא עובד ברמב"ם.
מציע להמתין לפגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
עינת23/10/2007אכן, בלבול
התכוונתי לציין את שמו של דר' לייטמן.
תודה בכל אופן, התחלתי לקחת provera
אולי גיליתי עוד תופעת לוואי מההורמונים...בלבול.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)