הפרייה במיקרומניפולציה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרייה במיקרומניפולציה
    שירן
    20/04/2010

היי, לפני זמן מה פרסמתי את תוצאות בדיקת הזרע של בעלי... לאחר פגישה עם הרופא אכן הוסבר לנו שיש בעיית OTA המורפולגיה 1% ולכן אין טעם בהזרעות ואנו מתחילים ישירות עם IVF במיקרומניפולציה.

השאלה שלי היא כזו..
    הרופא אמר כי מבחינתו אנו נתחיל כבר בווסת הקרובה (בעוד כשבועיים וכמה ימים) את הטיפול... פאפ כבר עשיתי לפני שבועיים... וגם פרופיל הורמונלי 1

בדיקת זרע חוזרת אנו עושים כבר ביום ראשון הקרוב ה 25.04 וב- 22.04 אנו עושים את בדיקות הדם לכל המחלות שצריך צהבת וכו'... + איידס ...
    כמובן שאני עושה גם נוגדנים, פרופיל הורמונלי שוב וראיתי גם סוכר ובדיקות שתן.

מיום הבדיקות האלו יהיו שבועיים עד קבלת הווסת האם זה ריאלי שאנו נתחיל תוכנית?
    אני מבצעת את ההפרייה במדיקל סנטר הרצליה שם הרופא שלי עובד (מגיעה אליו דרך המושלם) כך שאישור הוא מהיר.. אך מה יקרה אם לא כל תוצאות הבדיקות יגיעו? ועדיין לא קיבלתי תוכנית טיפולים? אני נפגשת איתו שוב ב 27.04 כדי לראות לאן הולכים.

ושאלה אחרונה... האם בדיקת שד היא חובה לפני תחילת טיפולי IVF?

אשמח לתשובה בהקדם שכן אני רוצה לדעת שאני לא בלחץ להספיק את כל הבדיקות במהרה לשווא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרייה במיקרומניפולציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול

פרופ' אלכס סימון
    20/04/2010

אני מניח שהרופא יודע מה הוא מבצע. הבדיקות עצמן אינן ממש נחוצות לטיפול עצמו אלא כבדיקות בסיס לקראת הריון אפשרי ולהגן על המעבדה המטפלת מפני זיהומים שונים שיכולים המטופלים לשאת בדמם.
    חוץ מזה, מה יש כל כך למהר? דחיה בחודש לא תשנה הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקפאים

גילי
    20/04/2010

תודה על תשובתך המהירה, ומה לגבי התמיכה שלא קיבלתי האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בביוץ ספונטני

פרופ' אלכס סימון
    20/04/2010

לא כולם חושבים שצריך להוסיף תמיכה. הרי בטבע בביוץ ספונטני אין תמיכות לקבלת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת אם אפשר

שירן
    20/04/2010

* אז מה שבעצם הבנתי ממך שגם אם לא כל התשובות יספיקו להגיע אין בעיה להתחיל מחזור טיפול?
    *אז אם אני נפגשת עם הרופא באמצע שבוע הבא עם בעלי ביחד אחרי בדיקת זרע שניה ותוצאות חלק מבדיקות הדם השלב הבא הוא שהוא יקבע לנו תוכנית טיפול? ומתן מרשמים לתרופות??
    * דבר אחרון, האם בדיקת כירורג שד היא חובה לפני תחילת טיפולי IVF? אני בכללית.

לגבי תשובתך בדחייה בחודש... נכון ששום דבר לא יקרה.. זאת בדיוק הבעיה :-) כאישה שמחכה כבר יותר משנה וחצי להריון ומתאכזבת מחודש לחודש.. עד שאני מגלה את הבעיה ויודעת שטבעי לא יקרה כנראה הרצון להתחיל כמה שיותר מהר גדול! מבחינתי חודש זה המון!!! זמן בכל הקשור לזה... אז הדחייה בחודש היא יותר בשבילי.. ולא בגלל שאני חושבת שזה ישנה משהו.

תודה רבה על תשובותייך המהירות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן שלום

פרופ' אלכס סימון
    21/04/2010

1. למה לנחש מה יעשה הרופא? הפגשי עימו והכל יתבהר לנו. מתי הטיפול, מה צריך לטיפול, האם הבדיקות הגיעו ודי בהם ועוד
    2. אני מציע לכל מי שנמצא בטיפולים הורמונאליים לפנות למרפאת שד ולהבדק על ידי רופא באופן שגרתי כל שנה. לפני טיפול גם כדאי כבדיקת בסיס. לתשומת לבך, אמרתי בדיקה ולא ממוגרפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו