בטא באתר הכללית ל- ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא באתר הכללית ל- ivf
    א
    24/04/2010

שלום לרופאים ולמטופלות! השאלה לרופאים. בהמשך מידע למטופלות
    אני מטופלת ivf פעם 2- בהחזרה האחרונה ההריון לא נקלט שוב אך באתר של הכללית יש הסבר קצר על הבטא שמעל 15 יח' יש הריון ולי יצא בבדיקת דם 20 והרופא אמר שאין הריון אז אני מניחה שהבטא יצא ככה בגלל התמיכה באוביטרל???? מה הערכים בערך בבטא בטיפול ivf
    חייבת להגיד גם שאם זה ככה אז אני אתקשר לכללית ויעדכן אותם שהערכים לא נכונים בivf
    מה שגם אני חייבת לציין שהבדיקות הביתיות גם לא מתאימות ל ivf כי ב-5 ימים לפניי הבדיקת דם יצא לי כל יום חיובי (טוב בטח שהם לא ירשמו על האריזה של- ivf התוצאות לא מתאימות) עניין כלכלי כזה..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא באתר הכללית ל- ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האוביטרל/ תמיכה בכלל מטים את התוצאה

מאיה
    24/04/2010

..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא

פרופ' שחר קול
    24/04/2010

בדיקות היריון ביתיות מתוכנות לנשים שאינן בטיפולי פוריות.
    השימוש באוביטרל בהכרח מעוות את התוצאות.
    למרות זאת, השימוש בערכות הביתיות מאוד נפוץ, וגורם למבוכה ובלבול בקרב המטופלות.
    המטופלות מעדיפות להתעלם מהמידע (ראי גם בשאלות נפוצות) , ובשל המתח הרב עורכות שוב ושוב בדיקות ביתיות עם תוצאות לא ברורות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו