לגביי אבחון טרום השרשה-דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לגביי אבחון טרום השרשה-דחוף
    ניב
    25/04/2010

שלום לכם, לצערי הרב בעלי ואני נשאים של מחלת הקנאואן.כעת אנו עומדים בפניי ההחלטה האם לנסות להכנס טבעי בהתחלה ובמידה ונאלץ להפיל לעבוד לטיפל pgd או לוותר על הניסיון הזה ולהתחיל ישר בטיפול. אשמח לשמוע מהרופא את דעתו וכן מנשים שעמדו בסיטואציה דומה. כמו כן מה הסיכוי לתאומים בטיפולי פוריות? נניח ששנינו (טפו טפו ב"ה) פוריים,תוך כמה זמן יש כניסה להריון בדכ? תודה רבה אני מאוד חרדה ולחוצה שלא אצליח להכנס טבעי אז אולי להתחיל ישר בטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PGD

ד''ר דוד ישי
    25/04/2010

שלום צליל
    לכל אחת מהאפשרויות יתרונות וחסרונות. אם אתם צעירים ופוריים ואין לכם בעיה קשה עם הפלה במידה שיתברר שהעובר חולה , לכו על הריון טבעי. אם אתם רוצים סיכוי גבוה יותר להריון ובטחון בכך שהעובר תקין לכו על IVF + PGD אבל קחו בחשבון שהתהליך מורכב יותר וכרוך בסיבוכים שהריון מרןבה עוברים הוא רק אחד מהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לדר בעניין

ניב
    25/04/2010

תודה על המענה המהיר.אנחנו צעירים,בני 29, ועד כה לא ניסינו כלל להכנס להריון.עשינו את הבדיקות הגנטיות ולאור התוצאות חשבנו שמוטב לנסות להכנס לתהליך כבר עכשיו. אינני יודעת אם אנחנו פוריים או לא,האם לחץ וחשש מפניי הפלה יכול למנוע כניסה להריון?
    בעיקרון אין לי בעיה עם הפלה של ילד חולה במחלה סופנית ,אני רק תוהה אם לא עדיף להתחיל ישר בטיפולים.כמה זמן זה לוקח? ומה הסיכונים? מה הסיכוי להריון מרובה עוברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו