המלצה על מומחה פריון בכללית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המלצה על מומחה פריון בכללית
    אני
    25/04/2010

הי.אני אחרי שלושה מחזורים של איקלומין, מהם 2 מחזורים עם הזרעות,ממתינה בסבלנות ותקווה גדולה לתוצאות המחזור השני-שכלל שתי הזרעות.יש לי ככל הנראה ציסטת אנדומטריומה בשחלה שמאל ולדברי הרופא שלי,יכול להיות שהיא הסיבה בגללה אני לא נקלטת ויכול להיות שאזדקק לניתוח להסרתה לפני המשך טיפול.הרופא אצלו אני מטופלת אינו מומחה פריון ואני רוצה לפנות למומחה פריון במידה וההזרעה הזו לא תצליח-על מנת לקבל המלצות להמשך.
    אשמח להמלצתכן, גולשות היקרות על רופא כזה, מאיזור המרכז (אני גרה ברמת גן).
    גם המלצות על רופא פרטי אשמח לשמוע ואיך מתבצע ההחזר מול כללית..
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לעזור..

הללויה
    26/04/2010

תבדקי אם ד"ר ווליוביץ נמצא בכללית. אני כמעט משוכנעת שכן. שמעתי שהוא מקסים ומקצועי מאוד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על ד"ר גונן עופר

אמא
    27/04/2010

הוא מנהל את מרכז בריאות האישה בהרצליה ומומחה בתחום הפריון. מקצועי מאוד ומקסים. רופאים פרטיים לא חסר-פרופסור זיידמן נפלא ושולמן מצויין. שניהם בתל אביב. זיידמן מעט פחות יקר משולמן (לא ברור למה). מבחינת החזרים של הכללית - הם מעניקים לך החזר כמעט מלא לשלושה ייעוצים בשנה, שזה לא ממש מספיק. אם את בהירון-את מקבל ייעוץ נוסף. אם את בשלב ההזרעות, אני מאוד ממליצה על גונן, כאמור. אם תאלצי לעבור ל-IVF, תוכלי לעשות זאת באסותא. הכללית מחזירה, תהיה לך השתתפות עצמית של 600 ש"ח לכל מחזור טיפול. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו