לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרה
    רינה
    26/04/2010

אתמול היתה לי החזרה של שני עוברים טובים, לאחר הצהרים צעקתי ולאחר מכן הרגשתי משהו רטוב, בשירותים ראיתי שני כתמים קטנים בצבע חום, האם ז"א שהעוברים נפלו?
    יש לציין שבזמן ההחזרה הרופא נקה את הרחם כי היה דימום קל
    אני מאוד מודאגת?אני יודעת שצריך לשמור ולחכות לבדיקת דם אבל מאוד קשה לי לחכות ולשמור בזמן שנראה לי שהפסדתי את העוברים וזה לשוא
    נא לתת לי תשובה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוברים נפלו???

פרופ' אלכס סימון
    26/04/2010

אין סיכוי שדבר כזה התרחש. העוברים מוגנים עמוק ברחם ואינם נופלים. האם עולה על דעתך שבחיי היום יום, נשים מרימות חפצים כבדים, משתעלים, צועקים, יוצאים לשרותים ובמהלך כל זה העובר אותו הרו באופן ספונטני נופל? אילו זה היה קורה, כנראה אף אישה לא היתה הרה באופן עצמי. זה לא קורה, וגם לאחר החזרת עוברים בהפריה זה לא מתרחש.
    ההפרשה היא מצואר הרחם שעבר חיטוי לפני ההחזרה. תנוח דעתך!!!
    דרך אגב - אני מקווה שאנחנו נמצאים בפורום שנותן תשובות מקצועיות כי אחרת למה להגיע דווקא לפורום זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

רינה
    26/04/2010

תודה רבה על התגובה המהירה, הכוונה לתשובה מקצועית היתה, שאני לא מחפשת לקבל הרגעה נפשית.
    תודה רבה עוד פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תחושות ללא שליטה

לי
    26/04/2010

הלחץ לחכות את ההמתנה הזאת זה הדבר הכי קשה שגורם לנו ללחץ ולתחושות האלה אני בטוחה שהם מבינים אותנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו