טיפולים במכון פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולים במכון פוריות
    אורטל
    26/04/2010

שלום,

אני בת 25 ובעלי בן 31. שנינו בריאים וכל הבדיקות יצאו תקינות (זרע,ביוץ, צילום רחם,PAP וכל בדיקות הדם שעורכים לפני תחילת טיפולים).
    בחודשים האחרונים התחלנו טיפולים במכון פוריות. הסיבה לטיפולים כפי שהוגדרה היא "אי פריון ללא סיבה מוגדרת".
    התחלתי טיפולים באיקוקלומין וזריקות אובטרל. לאחר שלושה חודשים עברנו הזרעה אחת שכשלה. החודש נאמר לי שיש לי ציסטה בגודל 26 מ"מ ושהרירית דקה ולכן מוותרים על טיפולים. האם יש משהו שאוכל לעשות? מה זה אומר לגבי החודש הבא? האם ניתן לקחת משהו לעבות את הרירית או לחילופין לגרום לציסטה ליפול? אנחנו כבר שנתיים וחצי מנסים להיקלט. (מיותר לציין שהאכזבה קשה) האם יכול להיות שהציסטה מנעה זאת כל הזמן? עברתי בידיקות לפני שהתחלתי את הטיפולים ואף פעם לא הוזכרה ציסטה או רירית דקה.נא עזרתכם. אני לא מצליחה לקבל תשובות ברורות במכון.
    האם אני מבזבזת זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים במכון פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכון שלא מספק תשובות

פרופ' אלכס סימון
    26/04/2010

הציסה מקורה בטיפול שקיבלת והיא אמורה לחלוף מאליה. לעיתים הרופא נותן גלולות לזרז את העלמותה.
    מניח כי השלב הבא הוא לנסות להשיג הריון עם גרימת ביוץ בעזרת זריקות. אני מניח גם שבעיית עובי הרירית תפתר באותו שלב של טיפול בזריקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו