כישלון הפריה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כישלון הפריה?
    לילך
    28/04/2010

שלום לרופאים היקרים,
    יום ראשון שעבר עברתי שאיבת ביציות אחרי שהייתי מיועדת בכלל להזרעה, באמצע הפרוטוקול החליטו להעבירבר בייצתי אותי ל IVF וזאת כיוון שהגוף שלי מגיב בצורה די "פרועה" להזרעה בכך שהוא מייצר הרבה זקיקים אפילו במינונים נמוכים מאוד, מה שמשמח אותי מאוד. בגלל כל מה שציינתי נשאבו סך הכל חמש ביציות שכולן הופרו ושתיים מהן הוחזרו ביום רביעי שעבר.
    רציתי לציין שהפרוגרסטרון שלי מאוד עלה טרם השאיבה וקיבלתי ציטרוטייד במהלך חמישה ימים לפני השאיבה כדי למנוע ביוץ, והיה מאוד לא ברור אם אני ממשיכה להפרייה בגלל הרמות הגבוהות( בסביבות 9) וגם בגלל שהיתה ציסטה ונוזל מעט בדוגלס.
    השאלה שלי היא אם הטיפול מראש עלול להיכשל בגלל תיזמון של הצוות, האם ייתכן שכבר בייצתי בשלה הזה, ובכל זאת המשיכו טיפול?
    אני די מתוסכלת מזה, ולמרות שאני אופטימית אני חוששת שזה עלול להתפקשש בגלל זה.
    האם אישה בגילי, 37, ללא כל בעיה מיוחדת(יש בעיית זרע קלה) יש סיכויים טובים להיקלט?
    תודה על ההכוונה והסבלנות
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כישלון הפריה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשלון

ד''ר דוד ישי
    28/04/2010

שלום לילך
    יש לך סיכויים טובים להצליח.
    לגבי הטיפול. בגלל תגובה לא מתוכננת שלך לטיפול , הוחלט לעשות שינוי כדי למנוע ממך , מצד אחד , סיכון ומצד שני לנסות להשיג את המיטב מהמצב החדש . התנאים ל IVF במצב זה לא טובים ומה שיצא יצא. אם לא תהרי צריך יהיה לשקול איך להמשיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו