תופעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תופעות
    לי
    29/04/2010

יום 7 להחזרה בלילה המהלך היום אני חשה בבטן נפוחה וקשה והחזה נפוח מאוד אבל בלילה ובבוקר הבטן יותר רכה והחזה לא קשה כמו במהלך היום:
    1 מה הסיבה?
    2 לפי בקשת הרופא אני נוטלת 4 פעמים ביום אסטרופם שעות8:00 בבוקר בארבע ובתשע בערב ואילו אוטרוגסטן ב 8 16 ו21:00 זה תקין?
    3.ב ארבעת הימים הראשונים היו לי כאבי גב חזקים וכאבי בטן נוראים חלף הכאב כבר מיזה 3 ימים עדיף כך? כאבים מעידים על כישלון או נעצם זדה שהם נעלמו מעיד על הצלחה?
    זאת אומרת שאין לי תחושות של כלום מה גם שחברה שלי עברה הפרייה ונקלטה ואמרה "תתפללי לדימום זה מעיד על השרשה" הגיוני? אני צריכה ממש לרצות דימום לא הגיוני בעייני.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עליי

לי
    29/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתחיל בסוף

פרופ' אלכס סימון
    29/04/2010

תתפללי, אבל לא לדימום. ההשרשה לרוב לא מלווה בדימום. ולא חשים בה.
    הכאבים חולפים ככל שמתרחקים מהניתוח. תחושות אחרות מופיעות לאחר הניתוח והם נובעים מהגדלת השחלות וההפרשה הורמונאלית מהן.
    הרופאים בפורום לא נמצאים כדי לבקר טיפול זה או אחר, או לקבוע אם רופא זה או אחר נוהג כמותם. אם הרופא שלך החליט שזה מה שטוב לך, אזי האמיני לי, זה מה שטוב עבורך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו