מס' שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות
    רונה
    30/04/2010

שלום רב,
    הנני כרגע בivf ראשון שלי, החזרה של עובר אחד היתה לפני 10 ימים ואשמח לקבל מס' תשובות,
    1. כמה ימים לאחר החזרה של עובר טרי ניתן לחזור לקיום יחסים? האם יש איזשהוא סיכוי שזה עלול לפגוע בהשתרשות של העובר?
    2. האם תמיכה של שתי אמפולות של גסטון מדי יום יכולה לגרום לגלי חום( מהם אני סובלת)?
    3. ההפריה היתה בicsi, למרות מס' התייחסויות לעניין אני עדין בחרדות של פגיעה בעובר והשיטה די מדאיגה אותי. האם יש איזשהו נתון שיכול להרגיע אותי מפני מומים בעובר?
    4. הבנתי כי מומלצץ לבצע מי שפיר בגלל האיקסי. אני לאחר שני ניתוחים קיסריים, האם לפיכך עדיף לבצע סיסי שיליה? אם במידה ומתגלה מום בעובר ניתן להפילו יותר בקלות מאשר בשבוע 18-19שאז זו לידה מוקדמת שאולי תצריך מבחינתי נתוח קיסרי לאור ההיסטוריה של הניתוחים?

המון תודה על התשובות, אתם מאד עוזרים ומקלים על התהליך שאינו פשוט הן מהבחינה הפיזית והן הרגשית.
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה את ההודעה

רונה
    30/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל שלום

פרופ' שחר קול
    30/04/2010

1. ראי שאלות נפוצות
    2. לא
    3. רפואת הפריון אינה תעודת ביטוח. תמיד יש סיכוי מול סיכון. הסיכון לפגיעה בעובר בגלל ICSI הוא קטן, אם בכלל קיים .
    4. אין הסכמה כללית שיש לבצע מי שפיר או סיסי שיליה רק בגלל שבוצע ICSI. אם יושג הריון - מציע לפנות לייעוץ גנטי בשאלה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו