סלקציה ל-ICSI

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סלקציה ל-ICSI
    טלטל
    02/05/2010

אני לקראת IVF שלישי (שני כשלונות קודמים) בעקבות בעית זרע. בשאיבה הראשונה נשאבו 13 ביציות ובשניה 10 ביציות ונאמר לי שכולן בשלות אמנם, בכל אחת מהפעמים היו רק 2 עוברים להחזרה (4 הפריות - 2 לא טובות) רובם דורגו B. נאמר לי שמבחינת הסטטיסטיקה, תוצאות ההפריה דיי נמוכות. כמו כן, נאמר לי במעבדה שהסלקציה של הזרעונים ל- ICSI היתה ע"פ תנועה בלבד.
    מאחר שנראה שהבעיה היא בזרע, האם יש דרך לעשות סלקציה טובה יותר (ע"פ פרמטרים אחרים הקשורים אולי ל-DNA של הזרע) עלמנת להגביר את כמות ההפרייות וליצור עוברים מאיכות טובה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקציה ל-ICSI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת זרע ל ICSI

ד''ר דוד ישי
    02/05/2010

שלום טלטל
    ברוב המעבדות נעשית בחירת הזרע על פי מראהו במקרוסקופ רגיל ועל פי תנועתו. ניתן לשפר את הבחירה ע"י מקרוסקופ בעל רזולוציה גבוהה יותר . ככל שידוע לי , המקום היחידי שבו יש מקרוסקופ כזה הוא באוניברסיטת בר אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. המשך שאלה-

טלטל
    03/05/2010

האם הגישה למיקרוסקופ בבר אילן היא באופן פרטי או שניתן להפנות מיחידת ה-IVF בבית החולים? אשמח אם תפרט על התהליך - אני מאוד מעוניינת בפרוצדורה.

בתודה מראש,
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטי

ד''ר דוד ישי
    03/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו