הזרעה-דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה-דחוף
    גלי
    02/05/2010

שלום,

אני ובעלי מנסים להכנס להריון. הפרופיל ההרומונאלי שלי תקין, כמו גם ספירת הזרע של בעלי. אצלי יש חשד לאדרומטיוזיס ובעקבות כך הרופא המליץ לי לבצע הזרעה. היום הייתי בבדיקת US ובדיקות דם, לדברי הרופא התוצאות טובות והביוץ עתיד להיות ביום שלישי. בינתיים הוא הנחה אותי לקיים יחסי מין עם בעלי ביומיים הקרובים וביום השלישי לבצע הזרעה.
    שאלתי היא:
    1. אני רואה בפורומים שלא מומלץ לקיים יחסי מין לפני ההזרעה, הגיוני שהרופא המליץ לי לקיין יחסי מין?
    2. האם גם כאשר הזרע תקין מתבצע תהליך של השבחת הזרעה או שמא במקרה כזה מחדירים את הזרע ללא השבחתו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה-דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ו"השבחת זרע"

ד''ר דוד ישי
    03/05/2010

שלום דנית
    אם הזרע תקין , יחסי המין לא יקלקלו אותו באופן משמעותי ביום ההזרעה. קחי בחשבון שהזריע ביחסי המין לא מתבזבז ותורם את תרומתו. "השבחת" הזרע היא בעצם התהליך של הכנתו להזרקה לרחם . חייבים לעשות את זה ללא תלות באיכות הזרע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו