מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחוף....צפונית02/05/2010
הי אני בת 33 עוד חודש, אני בIVF עברתי הפריה אחת ולא נקלטתי, האמת שמה שאני רוצה לברר לא בדיוק תלוי בהיסטוריה הרפואית שאני עוברת. אז כך, בזמן הטיפול השני לפני השאיבה היו לי בין 11 ל 12 זקיקים הגודל 14 ומלעלה. לאחר שבוצעה לי השאיבה יש לציין, שלקחתי את הזריקות בזמן גם את האוביטרל לפי הנחיית הרופא, אחרי שהתעוררתי מהשאיבה, הרופא אמר שהוא לא מבין מה קרה, ושהם הצליחו לשאוב רק ביצית אחת, ושאל אם לקחתי את התרופות בזמן ויכול להיות שהאוביטרל לא היה בתוקף (בדקתי אותו-והוא בתוקף), אין לכן מושג כמה מבאס להיות בנקודה זאת. אז לשאלתי החשובה:
האם בבדיקת אולטרסנד רגע לפני השאיבה ניתן לראות אם יש זקיקים וכאדי לבצע את הניתוח?
האם זה בסדר לבצע שאיבה ללא בדיקה נוספת- שלעניות דעתי חשובה מאוד במצב הזה..!!!!
מחכה לתשובה , חייבת לדעת את החוקים הרפואים בנושא והלוואי ואין הגיון בשאלתי כך שבדיקת אולטרנסד לא מספיקה
ולאנ נחוצה רגע לפני ההרדה!!!
בבקשה חייבת לדעת.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצית אחת
ד''ר דוד ישי03/05/2010שלום צפונית
ההחלטה על תזמון השאיבה נעשית על סמך רמת ההורמונים ( בדיקת דם ) וגודל הזקיקים. תקלות מסוג זאת שקרתה אצלך קורות לעיתים , הרבה פעמים ללא הסבר ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה דומה לשלך
הכל לטובה04/05/2010בס"ד
היי, לפני כחודש וחצי קרה לי מקרה דומה שלאחר נטילת כל הזריקות והאוביטרל, הגעתי ביום השאיבה לחדר ניתוח, אך הרגשתי מעט כאבים בבטן. ממש כמעט הרדימו אותי,אך התעקשתי על כאבים ולמזלי ברגע האחרון עשו לי אולטראסאונד וגילו שהביוץ אכן התרחש יום קודם לכן. כמובן שזה היה ממש מבאס ויצאתי מחדר ניתוח ולא נעשתה שאיבה בסוף והייתי צריכה להמתין למחזור ולהתחיל טיפול חדש... עקב "הפשלה" הזו ועוגמת הנפש שנגרמה לי, כאשר הגעתי שוב לחדר ניתוח ביום השאיבה החדש שנקבע לי, התעקשתי לבצע אולטראסאונד טרם ביצוע ההרדמה וכך היה.
הפעם זה היה בסדר,אך לא רציתי לקחת שום סיכון! לכן אני ממש מסכימה איתך ורואה חשיבות רבה בביצוע הבדיקה ביום השאיבה ממש. בהצלחה בהמשך הדרך. הכי חשוב לא להתייאש! יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)