בטא לא נענתה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא לא נענתה
    מאיה
    03/05/2010

טוב לאחר הלחץ שלי והדאגות 12 יום אחרי החזרה 65
    14 יום אחרי החזרה 102

והיום 19 יום אחרי החזרה 958 אני בדיוק תחילת חמישי מחזור 28.3 שבועיים לפני שאיבה ככה נעשה החישוב נכון.......

אז מה נשאר להמתין לשבוע הבא לשק הריון ודופק נכון?קבעו לי טור ל שבוע 6+2 זה זמן סביר

בנוסף נהיה לי טעם מתכתי בפה הגיוני....
    מחזור אחרון 28.3 איזה שבוע אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא לא נענתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה שלום

פרופ' שחר קול
    03/05/2010

לגבי שבוע הריון - ראי "שאלות נפוצות".
    רצוי לבצע בדיקת א.ס. קודם כדי לוודא שק הריון ברחם, וזאת כיוון שההכפלה לא הייתה מושלמת בתחילת הדרך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר קול

מאיה
    04/05/2010

עליה ראשונה של 1.6 אינה תקינה?הבנתי שהיא תקינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה שחר קול

מאיה
    04/05/2010

להריון מחוץ לרחם יש סיפטומים נכון:כאבי בטן בצידו של הבטן,דימומים לפי הטבלה ששלחת אותי לבדוק בה הבטאות שלי עומדים בטווחים הרצויים וזה שהעליה הראשונה הייתה 1.6 לא אומרת כלום.תודה בכל זאת קצת אופטימיות ורוח חיים חבל להלחיץ אנחנו הנשים שמטופלות פוריות דואגות מכל מילה שאומרים לנו שאתם אומר לי שהעליה הראשונה האיטית מחשידה זה ישר מדליק אצלי נורה ואני חושבת רק על שליליות.......אז בבקשה קצת אופטימיות כי במידה וכן או לא רק הזמן יעד

שיהיה לך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו