ירידה דראסטית בעובי רירית הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ירידה דראסטית בעובי רירית הרחם
    טלי
    03/05/2010

שלום רב,
    בת 42 ללא ילדים חושבת על הריון. לפני כחודשיים וחצי בצעתי אולטרסאונד ועובי רירית הרחם היה ביום ה-15 של המחזור 12.3 וכעת ביום ה-12 של המחזור זה היה 6.1. (נאמר לי כי נראה שאני לפני ביוץ וכי זה חריג וכי זה אמור להיות בסביבות 10 לקראת ביוץ). אני מודאגת מהמשעות של ירידה כל כך דראסטית בפרק זמן כה קצר. האם הירידה הדראסטית הז בעובי הרירית זה ביטוי לירידה באסטרוגן? לירידה באיכות הביוץ ובתפקוד השחלתי? האם יש סיכוי שאוכל להכנס להריון במצב זה בגילי? (נתון נוסף: במקביל פתחתי יובש רציני בבית השחי -אולי זה גם אינדיקציה למגמה)? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה אחת אין די בה

פרופ' אלכס סימון
    04/05/2010

טעויות בבדיקות מתרחשות. הקביעה שאת לפני ביוץ רק על סמך על קול, לא מספיקה. צריך בדיקות חוזקרות לעובי רירית הרחם כדי לקבוע שהיא דקה לקראת הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לפרופ' סימון

טלי
    04/05/2010

תדוה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו