למה לא הצליח IVF ראשון??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• למה לא הצליח IVF ראשון??
    נטלי
    05/05/2010

לפני שבועיים עברתי שאיבה (נשאבו 19 זקיקים) הופרו 9 עוברים, הוחזרו 2 עוברים יפים לרחם, הבעיה אצלנו היא זרע חלש (6 מיל') יש לציין שבעלי עבר לפני חצי שנה ניתוח וריקוצלה. בשאיבה הנוכחית כמות הזרע השתפרה פלאים ל-25 מיל' לפני השבחה.. שאלתי למה ה- IVF הראשון לא צלח למרות שהיו נתונים טובים, ואף נחתי רוב זמן ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא הצליח IVF ראשון??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן

עדן
    05/05/2010

איך את יודעת שזה לא הצליח אם לפני שבועיים עברת שאיבה ובטח אחרי כמה ימים החזרה אז עוד מוקדם לבטא ????
    אפשר לשאול אותך איפה את מטופלת ??
    חוץ מזה שיהיהלך בהצלחה בפעם הבאה בטח יש לך 7 עוברים מוקפאים יפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

לי
    05/05/2010

גם אני עשיתי בIVF ראשון מחר בטא אבל התחושה היא שזה שלילי אין לזה הסבר מאמי תקבלי את החיובי שאכן יש לך 6 עוברים מוקפאים האמת שגם לי אז אני מתנחמת יהיה בסדר ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום ראשון עשיתי בטא - יצא שלילי

נטלי
    05/05/2010

תודה בנות עשיתי בטא 14 יום אחרי השאיבה ו- 12 אחרי ההחזרה, עוד בטרם הבדיקה באותו בוקר ראיתי כתמי דם בתחתונית והבנתי שזה לא צלח לצערי...):,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום ראשון עשיתי בטא - יצא שלילי

נטלי
    05/05/2010

תודה בנות עשיתי בטא 14 יום אחרי השאיבה ו- 12 אחרי ההחזרה, עוד בטרם הבדיקה באותו בוקר ראיתי כתמי דם בתחתונית והבנתי שזה לא צלח לצערי...):,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שכשל פעם ראשונה

פרופ' אלכס סימון
    05/05/2010

צריך תנאים רבים להצלחה. לעיתים אם לא כולם מתקיימים לא יתקבל הריון. הידעת כי גם במקומות מצויינים בארץ הסיכוי שלא יתקבל הריון בטיפול ראשון הוא 50-60%?. פקטורים המשפיעים על ההצלחה: פרוטוקול הטיפול, רמות ההורמונים, התפתחות הרירית, איכות הביציות והעוברים, איכות הרירית, איכות הזרע, ההחזרה לרחם ועוד גורמים ששכחתי למנות כאן.
    אני מניח כי הריון יתקבל אם תתמידו בטיפול
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו