פרט נוסף לגבי שאלתי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרט נוסף לגבי שאלתי
    טלי
    05/05/2010

פרופ' סימון, שוב תודה על תשובתך בעניין הירידה הקיצונית בעובי רירית הרחם (תזכורת: בבדיקה לפני כחודשיים ביום ה-15 של המחזור זה היה 12.3 וכעת ביום ה- 12 זה היה 6.1. כפי שציינתי אני מודאגת שמא זה אינדיקציה למגמה של ירידה באיות היוץ וברזרבה שחלתית וכתבת לי שאין זה מחייב שהייתי לקראת ביוץ). בעניין זה עלי לציין כי את הבדיקה ביצעתי בעקבות דימום קל מאוד שהופיע לי ביום התשיעי של המחזור ונאמר לי כי זה דימום כתוצר מעוביה הדק של הרירית טרום הביוץ. אני מוסיפה נתון זה כי אולי זה יכול לשנות את תשובתך בנדון. שוב תודה וסליחה על הסרבול. תדוה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרט נוסף לגבי שאלתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ניראה קשור

פרופ' אלכס סימון
    05/05/2010

הדמם הקל לא יוריד רירית לעובי כזה. התשובה לא משתנה. כל עובי רירית ויום מחזור צריכים להיות מלווים בערכים של רמות הורמונים על מנת לתת תשובה אמינה. בוודאי שצריך לבחון בהמשך מה קורה לרירית. סנונית אחת אינה מבשרת את בוא האביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה לפרופ' סימון

טלי
    05/05/2010

תודה רבה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו