מודאגת מאד בבקשה תענו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאד בבקשה תענו
    ליאת
    05/05/2010

בתאריך 28.5 בדיקת דם לבטא היתה 31 לאחר 3 ימים בתאריך 2.5 בדיקת הבטא היתה 120 אמרו לי שההכפלה יפה מאד. לאחר יומיים בתאריך 4.5 הבטא היתה נמוכה 166 ולא הכפילה את עצמה מספיק. אמרו לי לחזור על הבדיקה שוב בעוד יומיים. איך יכול להיות שבבדיקה השניה ההכפלה היתה יפה ובשלישית לא יכפיל את עצמו מה הסיבה.? והאם עדיין יש עוד סיכוי להריון תקין? ואם עוד יומיים זה יכול להכפיל את עצמו? או שהסיכוי קטן ? עצם זה שהבטא עלתה קצת אומר משהו? יש לי לציין שיש לי קצת דם בניגוב על מה זה מעיד? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאד בבקשה תענו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משגע אותי הספור של ההכפלות

פרופ' אלכס סימון
    05/05/2010

כולם נדבקו לספור של הכפלות בטא. הניחו לזה. זה רק מטריף את הדעת. כן הכפיל או לא הכפיל. הריון אינו מתימטיקה צרופה. טועים בבדיקות לכאן ולכאן. היו הריונות תקינים ללא הכפלות והיו הריונות שלא התפתחו כלל והבטא שילש עצמו כל יום. רק מגמת עליה סבירה בטווח 1.5-2.5 די בה להרגיע ולהמשיך בחיים.
    דרך אגב, הבטא עלתה בבת אחת מ 33 ל 120 תוך 3 ימים. בוודאי יותר מהכפלה. זה תקין או מלמד על בעיה? או אולי 120 טעות ואילו 166 נכון. אני מקווה שהעברתי את המסר. הביטא עולה יפה ודי בזה להמשך מעקב כי ממלא לא נוכל לשנות דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו