שאלה בנוגע לנובורינג ובעיות פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לנובורינג ובעיות פוריות
    שירי
    06/05/2010

שלום לרופאים,
    הייתה לי הסקת מסקנות לא באמת מבוססת, ורציתי לבדוק אתכם האם ייתכן שיש בזה משהו.
    אני בתחילתם של טיפולים, לאחר כחצי שנה של ניסיונות להיכנס להריון, כאשר המחזור שלי ארוך ולא סדיר והדימום שלי בוסת מאוד מאוד מועט וקצר. בינתיים לפי המעקב נראה שיש הפרעה הורמונלית - לא היה לי ביוץ החודש והרירית מאוד דקה.
    במשך שנים לקחתי גלולות, והמחזור שלי היה נורמלי, ואילו ההידלדלות המשמעותית בדימום בוסת התחיל כבר כשעברתי, לפני כשנתיים, להשתמש בנובורינג. (הטבעת שמשמשת כאמצעי מניעה הורמונלי).
    חברותיי שעברו לפני כשנה להשתמש גם הן בנובורינג בעקבות המלצותיי, מדווחות כולן (ארבע בנות, בנות 27) שהדימום שלהן בוסת מאוד הדלדל מאז השימוש בנובורינג.
    האם ייתכן שיש קשר בין השימוש בנובורינג לבין השיבוש ההורמונלי או הרירית הדקה? אמנם זו איננה סטטיסטיקה מייצגת ובכל זאת....
    כמו כן, אשמח אם תתייחסו לבעייתי הספציפית, האם יודעים מה הטיפול שקבל? מה הפתרונות? (החודש אני פשוט בהמתנה לבדיקתU.S תלת מימד לבדיקת אפשרות של רחם דוקרני/מחיצה, ולוקחת פרוגילוטון ע"מ לעבות הרירית לקראת הבדיקה, בינתיים אינני יכולה לדבר עם רופאתי)
    תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוברינג

פרופ' שחר קול
    06/05/2010

הטבעת מכילה הורמונים הנספגים דרך רירית הנרתיק.
    בעת השימוש יש לצפות לירידה בכמות הדימום ולרירית דקה.
    עם הפסקת השימוש ההשפעה פגה בתוך ימים ספורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו