מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנוגע לנובורינג ובעיות פוריותשירי06/05/2010
שלום לרופאים,
הייתה לי הסקת מסקנות לא באמת מבוססת, ורציתי לבדוק אתכם האם ייתכן שיש בזה משהו.
אני בתחילתם של טיפולים, לאחר כחצי שנה של ניסיונות להיכנס להריון, כאשר המחזור שלי ארוך ולא סדיר והדימום שלי בוסת מאוד מאוד מועט וקצר. בינתיים לפי המעקב נראה שיש הפרעה הורמונלית - לא היה לי ביוץ החודש והרירית מאוד דקה.
במשך שנים לקחתי גלולות, והמחזור שלי היה נורמלי, ואילו ההידלדלות המשמעותית בדימום בוסת התחיל כבר כשעברתי, לפני כשנתיים, להשתמש בנובורינג. (הטבעת שמשמשת כאמצעי מניעה הורמונלי).
חברותיי שעברו לפני כשנה להשתמש גם הן בנובורינג בעקבות המלצותיי, מדווחות כולן (ארבע בנות, בנות 27) שהדימום שלהן בוסת מאוד הדלדל מאז השימוש בנובורינג.
האם ייתכן שיש קשר בין השימוש בנובורינג לבין השיבוש ההורמונלי או הרירית הדקה? אמנם זו איננה סטטיסטיקה מייצגת ובכל זאת....
כמו כן, אשמח אם תתייחסו לבעייתי הספציפית, האם יודעים מה הטיפול שקבל? מה הפתרונות? (החודש אני פשוט בהמתנה לבדיקתU.S תלת מימד לבדיקת אפשרות של רחם דוקרני/מחיצה, ולוקחת פרוגילוטון ע"מ לעבות הרירית לקראת הבדיקה, בינתיים אינני יכולה לדבר עם רופאתי)
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג
פרופ' שחר קול06/05/2010הטבעת מכילה הורמונים הנספגים דרך רירית הנרתיק.
בעת השימוש יש לצפות לירידה בכמות הדימום ולרירית דקה.
עם הפסקת השימוש ההשפעה פגה בתוך ימים ספורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)