תרפוה ikaclomin

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרפוה ikaclomin
    ג
    07/05/2010

שלום,
    אני מאד מבקשת שתענו לי כמה שיותר מהר, כי ממחר אני צריכה להתחיל טיפול בתרופה ikaclomin 50mg, בכדי לנסות להיכנס להריון, הרופא אמר לקחת 5 ימים פעמיים ביום את התרופה, אבל שכח להגיד אם לקחת את הרופה פעם בבוקר ופעם בערב, או בבת אחת שתי טבליות ביום?
    אז איך צריך לקחת את התרופה 2 בבת אחת או פעם בבוקר ופעם בערב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרפוה ikaclomin

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מציע בבת אחת בערב

פרופ' אלכס סימון
    07/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ג
    07/05/2010

תודה רבה על התשובה, עוד משהו שרציתי לשאול, אשמח אם תוכל לענות
    אני בת 28
    קראתי איפה שהו שהתרופה הזאת, קצת מסוכנת ומעלה סיכויים לחלות בסרטן השד, האם זה לא נכון? האם התרופה הזאת לניסיון של כניסה להריון החודש, האם זה לא מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההמלצה כיום

פרופ' אלכס סימון
    08/05/2010

אומנם היו מספר עבודות המעלות את הטענה על אפשרות לסרטן שד בטיפול בגרימת ביוץ וביניהם איקקלומין. עליה זו היתה נמוכה, לאחר טיפול ממושך באיקקלומין ובעיקר אם האישה לא הרתה. היו עבודות מכובדות אחרות שהפריכו טענות אלו. אשר על כן, על מנת להיות בטוחים ההמלצה לכל מטופלות הפוריות עם גורמי ביוץ הוא לבצע בדיקות שגרתיות במרפאות השד. בדיקה ידנית תקופתית ולפי החלטת הרופא הבודק הרחבת הבדיקה אם צריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו