ביוץ דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ דחוף
    בתאל
    07/05/2010

היום בא.ס שני זקיקים ביוץ טיבעי 20 ממ, קיימנו יחסים שילשום , בעלי נסע וחוזר רק ביום א, אני מאוד חוששת לפספס , האם אקח עכשיו אוביטרל זה יעכב לי את הביוץ ?
    ובכלל בכללי האם האוביטרל מונע מהזקיק לגדול ולבקוע, מה בדיוק עושה האוביטרל ?

לתשובתכם הדחופה אני מאוד אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רופאה אבל בכל זאת...

דנה1
    08/05/2010

לידיעתך הביצית הבשלה יושבת בתוך שקיק שנקרא - זקיק
    האוביטרל תפקידו - לגרום לזקיק בשל להפקע ובעצם מביא לכך שהביצית משתחררת ממנו ויוצאת לחצוצרה - ואז יותר קל לדעת מתי יתרחש הביוץ
    בדר"כ הביוץ יתרחש כ-36 שע' לאחר הזרקת אוביטרל, לכן - לשאלתך - אם בעלך בחו"ל, הזרקת אוביטרל לא תעזור במצבך אלא תאיץ את הביוץ ולא תדחה אותו....
    בנוסף, גם אם לא תזריקו אוביטרל, בשלב מסוים הזקיק יתפקע מעצמו, כך שלא בטוח שתוכלי לעשות הרבה בעניין הדחייה...אני מקווה שבעלך יחזור במהרה!
    אני קיבלתי את כל ההסבר הזה מפרופ' דירנפלד מרתה, אני מטופלת שלה באופן פרטי, היא אישה מופלאה ומקצועית וענתה לי על כל השאלות הללו...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל לא ישנה

פרופ' אלכס סימון
    08/05/2010

אוביטרל לא יכול למנוע תהליכי ביוץ טבעיים שהחלו. לדוגמא: אם הביוץ הטבעי אמור להיות בשבת, ואוביטרל נלקח ביום שישי, אזי זה לא ישנה את ביוץ ליום ראשון (36 שעות לאחר אוביטרל), הביוץ עדיין יתרחש בשבת.
    על כן, המתיני לבעלך שיחזור ואשר יהיה יהיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לפרופסור סימון ולתודה

בתאל
    08/05/2010

מסתבר ש נושא הפיריון בידי שמיים, אנחנו רק יכולים לעזור והיד כמה שהיא על הדופק לא תמיד זה בשליטתנו, מקווה שהכל לטובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי ותודה לדנה

בתאל
    08/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו