מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השאלה שלי דולגה? העתקתי לכאן..שירן09/05/2010
היי, אנחנו לפני תחילת טיפולי הזרעות ומעוניינת לדעת מספר דברים.
בדיקות שלי יצאו תקינות (לא עשיתי צילום רחם) אני בת 25 ללא הריונות או הפלות בעבר.
הווסת שלי לא ממש סדירה 30-45 יום ללא שחלות פוליציסטיות (כך איבחן רופא הפוריות).
כשבוע, שבוע וחצי לפני ווסת כואב לי מאוד החזה, בווסת עצמה אני סובלת מכאבים מאוד חזקים! השלב הלוטאלי שלי הוא 12 יום, יש לי מעט דימום וגם רק יומיים וחצי-3 ימים רירית בי"מ 4 לווסת 4 מ"מ.
נצפו כ-10 זקיקים (אם אני לא טועה) במעקב זקיקים בי"מ 4.
אנחנו מנסים להרות כ-19 חודש ללא הריון.
בדיקת זרע של בעלי כמעט תקינה
65 מיליון (נפח 4)
52% תנועה
4% מורפולוגיה
(בדיקת זרע ראשונה יצאה גרועה מאוד אך כנראה לא הייתה תקינה שכן המדדים היו מאוד מאוד גרועים OTA).
שאלתי היא, מה הייתם ממליצים בתור תחילת טיפול בהזרעה?
הסיבה שאני שואלת היא מכיוון שיצא שהייתי אצל 3 רופאים (לא בשביל 3דעות אלא מכורח הנסיבות) ו-3 הציעו טיפול שונה
1. גונאלF 75, אוביטרל והזרעה
2. ביוץ טבעי+ אוביטרל והזרעה כפולה
3. איקקלומין+ אוביטרל והזרעה
נורא מבלבל לקבל 3 דעות שונות.
אני חוששת מאיקקלומין שכן הרירית שלי לדעתי לא מדהימה אני מניחה שבגלל שאין הרבה דימום??
ואני לא פוליציסטית.. אז למה איקקלומין?
אשמח לשמוע דעתכם בנושא והאם נראה לכם שיש משהו נוסף אצלי שצריך לדעת?
ווסת לא סדירה, אין הרבה דימום, כאבים חזקים וכו'... האם זה מעיד על קושי מסויים להרות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שוב דולגה? אם אינכם רואים צורך
שירן10/05/2010לענות על שאלותיי לפחות תהיו הוגנים מספיק ותרשמו שאין לכם תשובה.
אבל זה קצת מבאס לשאול פעמיים מהבוקר לראות שעונים על הכול ורק על שלי מדלגים ללא שום סיבה ברורה לעין.
ברור לי שאתם עושים זאת בהתנדבות, ואינכם חייבים לי כלום אך לפחות בשביל ההוגנות אם אין ברצונכם לענות אשמח לקבל גם תגובה כזו, אינכם הרופאים המטפלים שלי ולכן לא אקח זאת אישית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לבחור
ד''ר דוד ישי10/05/2010שלום שירן
לדעתי הבירור של העניין שלכם לא הושלם. לפני החלטה כלשהי הייתי עושה צילום רחם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)