השאלה שלי דולגה? העתקתי לכאן..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השאלה שלי דולגה? העתקתי לכאן..
    שירן
    09/05/2010

היי, אנחנו לפני תחילת טיפולי הזרעות ומעוניינת לדעת מספר דברים.
    בדיקות שלי יצאו תקינות (לא עשיתי צילום רחם) אני בת 25 ללא הריונות או הפלות בעבר.
    הווסת שלי לא ממש סדירה 30-45 יום ללא שחלות פוליציסטיות (כך איבחן רופא הפוריות).

כשבוע, שבוע וחצי לפני ווסת כואב לי מאוד החזה, בווסת עצמה אני סובלת מכאבים מאוד חזקים! השלב הלוטאלי שלי הוא 12 יום, יש לי מעט דימום וגם רק יומיים וחצי-3 ימים רירית בי"מ 4 לווסת 4 מ"מ.
    נצפו כ-10 זקיקים (אם אני לא טועה) במעקב זקיקים בי"מ 4.

אנחנו מנסים להרות כ-19 חודש ללא הריון.
    בדיקת זרע של בעלי כמעט תקינה
    65 מיליון (נפח 4)
    52% תנועה
    4% מורפולוגיה
    (בדיקת זרע ראשונה יצאה גרועה מאוד אך כנראה לא הייתה תקינה שכן המדדים היו מאוד מאוד גרועים OTA).

שאלתי היא, מה הייתם ממליצים בתור תחילת טיפול בהזרעה?

הסיבה שאני שואלת היא מכיוון שיצא שהייתי אצל 3 רופאים (לא בשביל 3דעות אלא מכורח הנסיבות) ו-3 הציעו טיפול שונה
    1. גונאלF 75, אוביטרל והזרעה
    2. ביוץ טבעי+ אוביטרל והזרעה כפולה
    3. איקקלומין+ אוביטרל והזרעה

נורא מבלבל לקבל 3 דעות שונות.
    אני חוששת מאיקקלומין שכן הרירית שלי לדעתי לא מדהימה אני מניחה שבגלל שאין הרבה דימום??
    ואני לא פוליציסטית.. אז למה איקקלומין?

אשמח לשמוע דעתכם בנושא והאם נראה לכם שיש משהו נוסף אצלי שצריך לדעת?
    ווסת לא סדירה, אין הרבה דימום, כאבים חזקים וכו'... האם זה מעיד על קושי מסויים להרות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה שוב דולגה? אם אינכם רואים צורך

שירן
    10/05/2010

לענות על שאלותיי לפחות תהיו הוגנים מספיק ותרשמו שאין לכם תשובה.
    אבל זה קצת מבאס לשאול פעמיים מהבוקר לראות שעונים על הכול ורק על שלי מדלגים ללא שום סיבה ברורה לעין.

ברור לי שאתם עושים זאת בהתנדבות, ואינכם חייבים לי כלום אך לפחות בשביל ההוגנות אם אין ברצונכם לענות אשמח לקבל גם תגובה כזו, אינכם הרופאים המטפלים שלי ולכן לא אקח זאת אישית.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לבחור

ד''ר דוד ישי
    10/05/2010

שלום שירן
    לדעתי הבירור של העניין שלכם לא הושלם. לפני החלטה כלשהי הייתי עושה צילום רחם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו