מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמה קשה מאוד ומפוחדתחסוי10/05/2010
אחרי שנתיים של נסיונות IVF ביציות תמיד יש עוברים תמיד יש אבל איכותם לא טובה עפ"י הרופא המטפל איכות הביציות לא טובה.
אני בת 43 כל שאיבה יש לי כ- 15 ביציות ו- 10 הפריות.
במשך כל השנתיים טיפל בי אותו רופא לאורך כל התקופה.
האם לדעתכם ומנסיונכן האם צריכה לשקול את נושא תרומת ביציות? מתי לומר נואש?
או שיש לכם המלצה אחרת?
אשמח לקבל תגובה מורחבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית
ד''ר דוד ישי10/05/2010שלום גילי
עם תגובה כמו שלך , כדאי לתת סיכוי לעוד כמה מחזורי טיפול לפני שמחליטים על מעבר לתרומת ביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
חסוי12/05/2010למרות שעברתי כבר כ- 15 שאיבות אתה עדיין חושב שצריכה לנסות עוד כמה שאיבות לפני שאחליט ללכת לתרומת ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
ד''ר דוד ישי12/05/2010אם התעייפת מהטיפולים וחשוב לך שיהיה לך ילד עכשיו , יותר מאשר שהילד יהיה מהביציות שלך , לכי על תרומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור....
טלי16/05/2010אני לא יודעת אם יש לך ילדים או לא. החלטה על תרומת ביצית היא לא פשוטה. אם יש לך ילדים תחשבי טוב אם ללכת על זה. אם אין לך ילדים גשי לפרופסור' דור, (הרופא הגדול, החכם -הקוסם)ואם הוא יגיד לך תרומת ביצית אז תדעי שזו הדרך האחרונה.
אני הופנתי ע"י 2 רופאים, אחד מהם פרופ' מנהל מח' לתרומת ביצית בטענה "שהביציות של לא איכותיות. "פניתי לפרופ' דור והופס...איזו הפתעה , הריתי מהפרייה (מביצית שלי ומזרע של בעלי)בניסיון הראשון אצלו. לדעתי לפעמים ידם של הרופאים קצרה על ההדק.
יאלללה , תזדרזי, את עוד יושבת ? תעשי מה שאמרתי לך, יש תקווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטלי
ליה16/05/2010שלום טלי שמי ליה,
לי יש ילדה בת 3 מהריון ספונטני.בת 43 ומנסה מזה שנתיים להרות ויצא לי 3 הריונות כימיים.
עברתי 3 הפריות ואני בדרך לרביעי שכמעט מרימה ידיים.נמצאת אצל פרופ משיח.
הרופא שלי מאמין שאצליח בטיפולים בגלל התגובות שלי אבל עדיין...אין הריון שנראה שאיכות הביציות אינן טובות עקב הגיל.מדוע את חושבת שתרומת ביצית לא פשוטה כאשר יש ילד משותף ושלנו?אני מאוד מתלבטת וחוששת להיכנס לזה... הייתי שמחה אם תעני לי.
ומה הטיפול שפרופ דור נתן שלבסוף הצלחת להקלט מהביצית שלך?
לפי מה שהבנתי כל הרופאים כמו דור,משיח ולברן עושים אותו הדבר.
תודה על העזרה ומצטערת על האימל הארוך
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
טלי18/05/2010נושא של תרומת ביצית הוא מאוד מורכב.
מבחינה גנטית הילד הוא לא שלך, לעולם אינך יודעת מה התורשה שלו, אולי לסבתא יש איזו מחלת נפש, אולי יש איזו מחלת עור , אולי יש אוטיזם או פיגור במשפחה.....את לא יכולה לדרוש מהתורמת לעשות את כל הבדיקות הגנטיות. (אני עשיתי את כל 23 הבדיקות הגנטיות שקיימות בקופה בלי קשר למוצא שלי ושל בעלי כי אני היסטרית בקטע הזה, למרות שלא הייתה סיבה).
אם לזוג /.אישה בכלל אין ילדים , אז לוקחים סיכון ולפעמים רוצים לחוש לידה והריון על פני אימוץ שהתורים שם ארוכים. אם יש כבר ילד אחד אז צריך לשקול , אבל שוב זו דעתי האישית, כל אחד והמחשבה והדעה שלו, יש אנשים שיש להם כבר 2 ילדים והולכים על תרומת ביצית זה מאוד אישי.
דרך אגב הטיפול מצריך לא פעם נסיעה לחו"ל וכל תרומה היא בערך 30,000 ש"ח שזה גם כלכלית לא קל, אבל שוב לכל אחד יש דעה שונה בנושא. ניסיתי לעזור:)
בהצלחה בכל מה שתבחרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
חסוי16/05/2010תודה על תגובתך.
יש לא מעט בדברייך, הרבה אמרו לי לנסות רופא אחר ומשום מה אני "אטומה"...
מה הטלפון של הרופא? ואיפה הוא מקבל?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
דנה12/05/2010תודה על התשובה. האם אפשר להיכנס להריון באופן טבעי עם ערך כזה או עליי להתחיל בטיפול? האם זה אומר שהביציות באיכות נמוכה? (FSH11.4)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)