דילמה קשה מאוד ומפוחדת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דילמה קשה מאוד ומפוחדת
    חסוי
    10/05/2010

אחרי שנתיים של נסיונות IVF ביציות תמיד יש עוברים תמיד יש אבל איכותם לא טובה עפ"י הרופא המטפל איכות הביציות לא טובה.

אני בת 43 כל שאיבה יש לי כ- 15 ביציות ו- 10 הפריות.

במשך כל השנתיים טיפל בי אותו רופא לאורך כל התקופה.

האם לדעתכם ומנסיונכן האם צריכה לשקול את נושא תרומת ביציות? מתי לומר נואש?

או שיש לכם המלצה אחרת?

אשמח לקבל תגובה מורחבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה קשה מאוד ומפוחדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית

ד''ר דוד ישי
    10/05/2010

שלום גילי
    עם תגובה כמו שלך , כדאי לתת סיכוי לעוד כמה מחזורי טיפול לפני שמחליטים על מעבר לתרומת ביצית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ישי

חסוי
    12/05/2010

למרות שעברתי כבר כ- 15 שאיבות אתה עדיין חושב שצריכה לנסות עוד כמה שאיבות לפני שאחליט ללכת לתרומת ביציות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

ד''ר דוד ישי
    12/05/2010

אם התעייפת מהטיפולים וחשוב לך שיהיה לך ילד עכשיו , יותר מאשר שהילד יהיה מהביציות שלך , לכי על תרומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לעזור....

טלי
    16/05/2010

אני לא יודעת אם יש לך ילדים או לא. החלטה על תרומת ביצית היא לא פשוטה. אם יש לך ילדים תחשבי טוב אם ללכת על זה. אם אין לך ילדים גשי לפרופסור' דור, (הרופא הגדול, החכם -הקוסם)ואם הוא יגיד לך תרומת ביצית אז תדעי שזו הדרך האחרונה.
    אני הופנתי ע"י 2 רופאים, אחד מהם פרופ' מנהל מח' לתרומת ביצית בטענה "שהביציות של לא איכותיות. "פניתי לפרופ' דור והופס...איזו הפתעה , הריתי מהפרייה (מביצית שלי ומזרע של בעלי)בניסיון הראשון אצלו. לדעתי לפעמים ידם של הרופאים קצרה על ההדק.
    יאלללה , תזדרזי, את עוד יושבת ? תעשי מה שאמרתי לך, יש תקווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטלי

ליה
    16/05/2010

שלום טלי שמי ליה,
    לי יש ילדה בת 3 מהריון ספונטני.בת 43 ומנסה מזה שנתיים להרות ויצא לי 3 הריונות כימיים.
    עברתי 3 הפריות ואני בדרך לרביעי שכמעט מרימה ידיים.נמצאת אצל פרופ משיח.
    הרופא שלי מאמין שאצליח בטיפולים בגלל התגובות שלי אבל עדיין...אין הריון שנראה שאיכות הביציות אינן טובות עקב הגיל.מדוע את חושבת שתרומת ביצית לא פשוטה כאשר יש ילד משותף ושלנו?אני מאוד מתלבטת וחוששת להיכנס לזה... הייתי שמחה אם תעני לי.
    ומה הטיפול שפרופ דור נתן שלבסוף הצלחת להקלט מהביצית שלך?
    לפי מה שהבנתי כל הרופאים כמו דור,משיח ולברן עושים אותו הדבר.
    תודה על העזרה ומצטערת על האימל הארוך
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

טלי
    18/05/2010

נושא של תרומת ביצית הוא מאוד מורכב.
    מבחינה גנטית הילד הוא לא שלך, לעולם אינך יודעת מה התורשה שלו, אולי לסבתא יש איזו מחלת נפש, אולי יש איזו מחלת עור , אולי יש אוטיזם או פיגור במשפחה.....את לא יכולה לדרוש מהתורמת לעשות את כל הבדיקות הגנטיות. (אני עשיתי את כל 23 הבדיקות הגנטיות שקיימות בקופה בלי קשר למוצא שלי ושל בעלי כי אני היסטרית בקטע הזה, למרות שלא הייתה סיבה).
    אם לזוג /.אישה בכלל אין ילדים , אז לוקחים סיכון ולפעמים רוצים לחוש לידה והריון על פני אימוץ שהתורים שם ארוכים. אם יש כבר ילד אחד אז צריך לשקול , אבל שוב זו דעתי האישית, כל אחד והמחשבה והדעה שלו, יש אנשים שיש להם כבר 2 ילדים והולכים על תרומת ביצית זה מאוד אישי.
    דרך אגב הטיפול מצריך לא פעם נסיעה לחו"ל וכל תרומה היא בערך 30,000 ש"ח שזה גם כלכלית לא קל, אבל שוב לכל אחד יש דעה שונה בנושא. ניסיתי לעזור:)
    בהצלחה בכל מה שתבחרי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי

חסוי
    16/05/2010

תודה על תגובתך.

יש לא מעט בדברייך, הרבה אמרו לי לנסות רופא אחר ומשום מה אני "אטומה"...

מה הטלפון של הרופא? ואיפה הוא מקבל?

תודה
    גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH

דנה
    12/05/2010

תודה על התשובה. האם אפשר להיכנס להריון באופן טבעי עם ערך כזה או עליי להתחיל בטיפול? האם זה אומר שהביציות באיכות נמוכה? (FSH11.4)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו