מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף...דימום וכאביםשרון10/05/2010
שלום,
הריון אחרי IVF שבוע 7 (בדיקות בטא עד לפני שבוע תקינות מאז לא עשיתי שוב).
היום בלילה התחיל לי דימום - הכתמה אחת גדולה על התחתון ואח"כ הכתמות נוספות במשך היום (עליי לציין שבתחילה היו מעט כלי דם וגושים קטנים) עד שזה עבר. בהתחלה היה דם טרי ואח"כ חום.
לוקחת אנדומטרין + פרוגינובה לתמיכה.
במוקד נשים נצפה עובר עם דופק יציב ותקין.
הדימום היה מלווה בכאבים חזקים (לקחתי אופטלגין) ומאז יש לי מיחושים ולעיתים כאבי מחזור-גב.
עליי לציין שיש גירוי יתר קל - שחלות בגודל 8 ס"מ עם 10 ציסטות בכל אחת.
1. הרופא אומר שייתכן ומהשתרשות העובר - האם ייתכן בשבוע זה?
2. יש לי כאב חזק המקרין לירך - הרופא טוען שמקורו בציסטות ולא בדימום - האם הגיוני?
3. מה הסיכוי להמשך הריון תקין במקרה כזה (שכבר נצפה דופק אך היה דימום וכאבים)?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
שרון11/05/2010אתמול בערב הייתי אצל הרופא שלי שראה את השק + דופק מתאים לשבוע ההריון ובנוסף מוקד מדמם לידו והמטומה (מה זה???).
נתן לי מנוחה בבית וגסטון אחת ליומיים בנוסף לתמיכה.
האם יש סיכוי להריון תקין?
מתי לא נשקפת יותר סכנה (אחרי כמה ימים "יבשים")?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחתי לציין הפרדות שליה חלקית
שרון11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....
שרון11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב לתשובה??? קצת לחוצה
שרון11/05/2010ובנוסף לכל שכחתי לקחת פרוגינובה של הבוקר....
לקחתי עכשיו - האם לוותר על המנה של הלילה (בד"כ לוקחת ב 22:00) ולקחת בבוקר מוקדם יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים לפי סדר מסויים?
שרון11/05/2010יש בנות ששאלו שאלה אתמול וטרם נענו ובנות ששאלו לפני 2 דקות וקיבלו תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הוא פורום פוריות ו IVF
פרופ' אלכס סימון11/05/2010שאלתך מתאימה לפורום הריון ולידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, אבל
שרון11/05/2010יחד עם זאת, מדובר בהריון IVF עם גירוי יתר ומן הראוי לדעתי ששאלה כזו תידון בפורום הזה. הריון IVF לפחות בהתחלה אינו הריון רגיל ורק מי שמתעסק בתחום הפוריות יכול לענות על השאלה כראוי.
חבל שעל שאלות מסוימות בנושאי הריון אתם עונים בפורום זה ושאלות אחרות (ואולי מורכבות יותר) לא נענות ומופנות לפורום שאינו מתאים!!!!
לילה טוב,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרן - מסכימה איתך
לימונית12/05/2010שלום שרון,
אני בהחלט יכולה להבין את הפגיעה שאת חשה כשמפנים אותך מכאן לפורום אחר. בסך הכל זה פורום שמלווה אותנו תקופה ארוכה, כולל שלב הציפייה לבטא ולפחות השלבים של השליש הראשון.
סה"כ אנחנו נעשות קשורות לפורום הזה, מה גם שכל הרופאים שעונים כאן הם גיניקולוגים לכל דבר ועניין.
אני יודעת שכל הרופאים כאן עובדים בהתנדבות, והסיבה שלפעמים עונים על שאלות כמו שלך ולפעמים מדלגים, קשורה בד"כ ברופא שעונה. יש רופא שיענה על שאלה כזאת גם פה ורופא אחר שלא. אולי בפעם הבאה תטרחי לציין כבר בהתחלת ההודעה שאת בהיריון מ-IVF או הזרעה, ואז אולי שאלתך תתקבל כאן באופן מובן יותר.
בהצלחה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)