מחזור לא מגיע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לא מגיע
    מ
    12/05/2010

שלום,

אני לקראת IVF ראשון .מחזורים סדירים 28-35 יום .ביום ה 21 למחזור התחלתי דקפפטיל 0.1 (פרוטוקול ארוך)
    הגעתי ביום ה 32 למחזור לבצע אולטרא סאונד ובדיקת דם וההנחיה היתה להמתין עד שאקבל מחזור וביום השני שוב לעשות א.ס+ב. דם ואז יאמרו לי מתי להתחיל גם פיוריגון 100 יח'
    היום אני ביום ה 34 למחזור וכבר שבוע אני בתחושות של כאבי מחזור (מעיין התכווצויות שבאות והולכות),בנוסף,הפרשות מוגברות צהבהבות מימיות כיאילו אני עומדת לקבל בכל רגע והמחזור אינו מגיע
    שאלתי היא,האם יש סיכוי שזהו הריון למרות שביום 32 למחזור ראו באולטראסאונד רק זקיקים קטנים או שאולי המחזור מתעכב בגלל הדקפפטיל וזאת למרות כל התסמינים שלפני מחזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא מגיע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שלא מגיע

מ
    12/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור

פרופ' שחר קול
    12/05/2010

בדיקת דם (הורמונים + בטא) פשוטה תבהיר את מצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו