שאלות...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות...
    שירן ז.
    14/05/2010

לפי הוראת רופאת הנשים שלי ,נאמר לי לבצע מעקב זקיקים דרכו ניתן לאבחן מתי יתרחש הביוץ.
    נאמר לי לקיים יחסים בין התאריכים 1/5/10-3/5/10 כאשר בוצע מעקב זקיקים ב 2/5 ,אובחן כי קיים זקיק גדול 20מ"מ עם מחיצה בצד שמאל ומספר זקיקים קטנים בצד ימין ,יום לאחר מכן3/5 התבקשתי להזריק אוביטרל ולקיים יחסים ,
    ולבסוף להגיע לבדיקת בטא ב-18/5,(כל זאת נעשה במקביל לנטילת כדורי אלטרוקסין שאמורים לאזן את פעילות בלוטת התריס )
    שאלותי הן ,מהם הסיכויים להתעברות לאחר תהליך זה כאשר מצוי זקיק כזה גדול בשחלה השמאלית בצרוף של יחסים מין (מתוזמנים ע"י אחות ורופאה ) וזריקת אוביטרל ?
    למה הכוונה מחיצה בזקיק גדול של 20-22 מ"מ ?האם אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית עוד לפני ה-18/5 כפי שנאמר לי ?

תודה מראש,
    שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירן

פרופ' אלכס סימון
    14/05/2010

1. סיכוי מטיפול אחד 15% . נמוך יותר אם קיימות בעיות אחרות כמו זרע גבולי, גיל מעל 35
    2. 14 יום לאחר אוביטרל אפשר לדעת אם יש הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו