מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דר' קול, מה מיעץ לעשות?רעות26/10/2007
החזירו לי 4 עוברים, כעת שבועיים אחרי בטא ראשונה, הכפלות גדולות מדי והרופא אמר שכנראה הריון מרובה עוברים. בינתיים ראו לפני שבוע גרוי יתר בשחלות. כעת קשה לי לנשום ואני מקיאה ומאד נפוחה, גם בבטן וגם בפנים ובידיים. התקשרתי לרופא שאמר שאבוא אליו ביום ד'. כשהקוצר נשימה התגבר התקשרתי שוב ואמר שאין מה לדאוג ולבוא לתור כרגיל. אני קצת לחוצה. מה אתה ממליץ לעשות? באמת לחכות? ואם לא, למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר דוד ישי26/10/2007אני מתנצל על כך שאני עונה ולא דר' קול. קראתי את מה שכתבת, ואני ממליץ שתפני למיון נשים ללא דיחוי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר
פרופ' שחר קול27/10/2007אכן, כפי שכתב דר' דוד ישי, יתכן ומדובר בגירוי יתר קשה. חייבים לפנות לחדר מיון קרוב בהקדם. לא להמתין ליום רביעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות לדר' ישי ודר' קול!
רעות03/11/2007לפני שבוע שניכם יעצתם לי להתפנות דחוף למיון נשים. התפנתי עוד באותו לילה ובבית חולים נאמר לי שהגעתי ברגע האחרון ועברתי הפלה (3 עוברים נקלטו) שלדברי הרופא הצילה את חיי בגלל גרוי יתר שחלתי חמור. תודות לכם אני עוד כאן! תודה מיוחדת לדר' ישי שלא עשה "שיקולי אגו" ופנה אלי למרות שהשאלה הופנתה לדר' קול. לעולם לא אשכח את זאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזקי ואימצי!
פרופ' שחר קול03/11/2007בהצלחה בפעם הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אתה רופא מקסים!
רעות03/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות
מערכת BeOK04/11/2007רעות היקרה שלום, שמחנו לקרוא את השתלשלות המאורעות כפי שתיארת אותם. האם ניתן לשוחח עימך אודות המקרה?
נשמח אם תוכלי [a href=http://www.beok.co.il/ContactUs.aspx id=link]ליצור עימנו קשר[/a], או לחליפין לפרסם את כתובת המייל שלך/מספר טלפון, כך שנוכל לדבר.
בברכה ובתודה,
גלישה נעימה,
המערכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמערכת BeOK - מה כל כך משמח?
רעות04/11/2007למערכת BeOK:
כבוד גדול הוא לי לשמח אתכם כל כך, אני רק תוהה מה במקרה שלי שימח אתכם יותר:
1. שאיבדתי שלושה עוברים אחרי 15 שנה של ניסיונות להביא ילד לעולם?
2. שכמעט מתתי?
3. שאי שם במרכז הארץ יושב רופא מאד בכיר וידוע ומאד זחוח שהחזיר לי יותר עוברים ממה שמותר, שהתעלם מההיסטוריה שלי של גרוי יתר שחלתי בעבר, שלמרות שכבר חשד שמתחיל גרוי יתר גם הפעם, בכל זאת החזיר לי ארבעה עוברים, שלא מצא לנכון לבדוק אותי גם כשהחמירו הסימפטומים ואמר לי בטלפון "מיידלע, אל תתרגשי, רק תשתי ותנוחי"?
לבקשתכם המייל שלי הוא: [email protected]
ושוב תודות לרופאים המקסימים דר' קול ודר' ישי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות: מי הרופא!!!!?
ריבקי09/11/2007רעות יקרה, בבקשה תגידי לנו מי הרופא שטיפל בך!!! כולנו מאד מודאגות ומפחדות שיקרה לנו דבר כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת גירוי יתר שחלתי
פרופ' שחר קול10/11/2007מניעה מוחלטת של גירוי יתר שחלתי ניתן להשיג ע"י גרימת ביוץ עם דקפפטיל במקום אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות, הקשיבו לדר' קול!
רעות11/11/2007זה לא חשוב מי הרופא שטיפל בי. חשוב שתדענה כולכן שגרוי יתר בשחלות ניתן למניעה! כך למדתי מדר' קול. אם אתן בסיכון בקשו מהרופא שלכן את הפרוטוקול שדר' קול מציין כאן ואז אין כל סיכון. בהזדמנות זו אני מבקשת להתנצל בפני מערכת BEOK על תגובתי. תודה לכם על הפורום שהציל את חיי ושוב תודה לדר' קול ודר' ישי הנפלאים שלולא הם לא בטוח שהייתי כאן היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה רעות, אמרי מי הרופא
ריבקי11/11/2007אבל הרי לא תמיד אנחנו יודעים שאנחנו בסיכון! זה תפקיד הרופא לדעת והרופא שלך שכנראה מאד בכיר, לא נזהר איתך והחזיר לך יותר מדי עוברים ולא עבד לפי הפרוטוקול החלופי. ובנוסף גם לא שלח אותך למיון וסרב לראות אותך כשכבר היית במצב קריטי. זו סכנת נפשות להיות מטופלת שלו! בבקשה רעות, הגידי לנו מי הוא! אנחנו מרגישות שזכותינו לדעת! מדובר פה בחיים שלנו. חלקנו כבר אמהות ויש לנו גם אחריות כלפי הילדים שלנו להישמר ולא להסתכן. את כמעט מתת מכל הסיפור הזה! רוצה שגם אנחנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילוש11/11/2007היי רעות
צימררת אותי, לפעמים הרופאים נוקטים בשאננות יתרה. מזל שישנם רופאים כמו ד"ר ישי וד"ר קול!
לגבי המערכת, אני חושבת שהמילה שימחה היא על כך שחייך ניצלו וגם חיי שלושת העוברים שנותרו!
אני מאחלת לך הריון קל ותקין!
לילוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת הנקרא לילוש!
ריבקי11/11/2007ואי לילוש, מה זה לא קלטת את הסיפור. ממש ממליצה לך לקרוא שוב באיון רב. העוברים מתו ואין שום הריון. ולמה מתו? כי כדי להציל את רעות היה צריך להפיל אותם אחרי שכבר היה סוף סוף הריון לבחורה שמנסה כבר 15 שנה. הבנת הנקרא, מאמי... ובניגוד לרופא הנחמד קול, גם אני חושבת שהיה פיר עם הינו יודעות מי הרופא. פחד אלוהים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות מודאגות
פרופ' שחר קול11/11/2007אנא, הרפו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)