אנה אפנה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנה אפנה?
    שירה
    16/05/2010

שלום רב רופאים יקרים
    מחר אני אמורה לבצע בדיקת בטא אבל כבר יודעת שהתוצאה שלילית מאחר וקבלתי המחזור.
    תחושותי קשות מאד שכן זהו טיפול 8! בטיפולים כולם היו הין 10-15 ביציות(פרוטוקול של כמות הורמונים נמוכה) והיו הפריות באופן רגיל כמעט על כל הביציות(ללא איקסי)בכל מחזור טיפולים מחזירים לי 3, 4 עוברים באיכות מצוינת וטובה מאד, אך הריון איין. למעט כימי אחד. אני בת 42.6 ויש לי ילדה בת שנה וחצי מטיפול ראשון מוקפאים.(בטיפולים אחרי הלידה, לא היו מוקפאים למעט פעם אחת)מה המלצתכם? מה עלי לעשות בשלב כזה שכל חודש נראה אינסופי. הייתכן שלא היתה תמיכה מספקת? כיצד אוכל לדעת האם התיכה אכן תמכה כהלכה?
    תודות חמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנה אפנה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה להתייחסותכם

שירה
    16/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה שלום

פרופ' שחר קול
    17/05/2010

הסיכוי לתמיכה שאינה מספקת הוא אפסי. לרוב התמיכה היא מעבר למה שחיוני להיריון.
    אפשר לשקול פיפל לפני המחזור הבא.
    ראי "שאלות נפוצות".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו