שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ורד
    27/10/2007

שלום רב! רציתי לדעת בתהליך של החזרת עוברים מוקפאים באיזה גודל הרירית צריכה להיות על מנת לבצע את ההחזרה? והאם בזמן השתרשות העוברים האם יש סימנים כלשהם לדעת שהם אכן משתרשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    27/10/2007

רירית תקינה צריכה להיות עבה מ 6 -7 מ"מ. לצערי אין סימנים מובהקים להשתרשות העובר ברירית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ורד
    27/10/2007

במענה לתשובתך אני רוצה לציין שבתאריך 25.10 ביצעתי בדיקת אולטרסאונד שהראתה על גודל רירית של 7 מ"מ ונאמר לי להמשיך לקחת אסטרופם (3 כדורים כל יום) ולבצע בדיקות ביום חמישי הבא האם הדבר נורמלי ותקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    27/10/2007

7 מ"מ זה עובי רירית שבו אפשר להחזיר עוברים. קרוב לודאי שהרופא שלך רוצא לנסות ולעבות את הרירית עוד קצת , מה שנראה לי מאד הגיוני.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חסוי
    30/10/2007

רציתי לדעת האם ככל שהרירית עבה יותר הסיכויים להיכנס להריון גדולים יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו