הזרעה-התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה-התייעצות
    גלי
    18/05/2010

שלום,
    אני מנסה להכנס להריון מזה כשנה והרופא שלי המליץ לי לעשות הזרעה. עשיתי בדיקות הורמונאליות וצילום רחם שיצאו תקינים וגם ספירת הזרע של בעלי יצאה תקינה. יש לי אנדומטריוזיס ולכן הרופא שלי המליץ לעשות הזרעה ללא כל טיפול הורמונאלי. קראתי באינטרנט שמקובל לעשות הזרעה עם תמיכה הורמונאלית, האם גם אתה היית ממליץ לא לשלב תמיכה של כדורים?
    בנוסף, יש לי הפרשות חומות במהלך כמעט כל החודש, האם זה תקין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה-התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה?

פרופ' אלכס סימון
    18/05/2010

לאחר שנת נישואין ובדיקות תקינות כדאי להתחיל מהקל אל הכבד. הזרעה בשלב ראשון היא רעיון טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גלי
    18/05/2010

תודה על התגובה המהירה.
    אך האם הכוונה היא להזרעה ללא הורמונים? האם עצם העובדה שיש לי הפרשות חומות במהלך כמעט כל החודש לא מעידה על כך שצריך תוסף הורמונלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה במהלך החודש

פרופ' אלכס סימון
    18/05/2010

שווה להתחיל ללא הורמונים ולסמן את הימים המדוייקים בהם יש הפרשה. לעיתים מדובר בהפרשה לאחר הביוץ או אז אפשר לתת תמיכה. אם ההפרשה היא גם לפני הביוץ יש מקום לשקול טיפול הורמונאלי אחרי שנשללה בעיה בצואר הרחם וחלל הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו