ביוץ ומחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ומחזור
    לילך
    19/05/2010

שלום רב בת 29(5 חודשים אחר הפסקת הריון מאוחרת), ביום 3/5 הופיע בערכת ביוץ 2 פסים כלומר שהביוץ עתיד להיות ב4/5(ואכן ב5/5 חום השחר קפץ). אני מטופלת זה חודש שני באיקקלומין ולפי מעקב הזקיקים שהייתי ב3/5 הרופאה אמרה שלמרות שערכת הביוץ רק אותו יום הראתה שהביוץ קרוב, היא כבר רואה שאני אחרי הביוץ לפי גופיף צהוב 30 ממ ולפי הרירית שאמרה שנראית לאחר הביוץ...ואמר השהערכה לא מדויקת...יכול להיות דבר כזה?שהlh עולה אחרי???
    אם אכן הביוץ היה לפי ערכת הביוץ ב4/5 היום אני ביום ה15 לאחר הביץ והמחזור לא מגיע..אם אני הולכת לפי דברי הרופאה שהביוץ היה עוד קודם לכן הרי שהיום אני ביום ה17 לאחר ביוץ...

מפאת מה שעברתי פוחדת לעשות בדיקת הריון ולהתאכזב, אולם יש מצב שזה משהו שונה מהריון אם אכן לפי הערכה ונלך על המחמיר כאילו אכן היה הביוץ ב4/5 יום לפני שחום השחר קפץ וזה אומר שהיום אני ביום 15 לאחר מכן?

מה הסיכוי שזה הריון?
    מה יותר אמין הערכה או האולטראסונד?הרי אני צודקת אכן שהביוץ היה ב4/5 אם אכן ב5/5 עלה החום נכון?הרי עליית החום מגיעה יום אחרי הביוץ נכון???
    יש מצב שהמחזור לא מגיע מסיבה אחרת????
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ומחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון?

פרופ' אלכס סימון
    19/05/2010

הייתי סומך יותר על הערכה. זקיקים בגירוי של איקקלומין יכולי םלהגיע לקוטר גדול עד שיבייצו. היית מציע להמתין ליום חמישי ולבצע בדיקה להריון. בכל מקרה אז, בן אם הביוץ היה לפני 4/5 או בדיוק ב 4/5 אזי מדובר באיחור של יום אחד לפחות. באיחור יום ניתן לדעת אם יש הריון.
    אם את חוששת מהתוצאה, המתיני עד יום ראשון ואם עדיין אין וסת, בצעי בדיקה להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו