מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- DUFASTONרוני19/05/2010
שלום, (בת 27) אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות כבר מספר שנים. האבחון בוצע על ידי צילום אולטרסאונד ובדיקת דם אשר הראתה לפי מה שהוסבר לי פרופיל הורמונלי לא תקין. מאז האבחון לא קיבלתי מחזור בצורה טבעית, רק על ידי לקיחת גלולות למניעת הריון, אוטרוגסטאן או DUFASTON. מאחר וזה מעבר לשנה שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון בצורה הטבעית אך ללא הצלחה-נשלחתי לבצע בדיקות דם ביום ה-3-5 למחזור על מנת לקבל פרופיל הורמונלי. כדי שאדע מהו היום הנכון לביצוע בדיקות הדם, נאמר לי על ידי הרופא לקחת קודם DUFASTON ןאז לאחר קבלת המחזור לבצע את הבדיקות. השאלה שלי- בבדיקות התקבל שיש לי פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין, שאינו תואם PCO האם ייתכן ובגלל לקיחת הכדורים כשבוע וחצי לפני, אותה תוצאה אינה משקפת את המצב שלי בשאר החודשים? האם ייתכן ויש לי ביוץ לפעמים ללא קבלת מחזור, או שבמידה ויש ביוץ בוודאות אני אראה מחזור טבעי? (ולכן זה חסר סיכוי לנסות במידה ואין כלל מחזור)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר שלום
פרופ' שחר קול19/05/2010השאלה המרכזית היא האם יש לך ביוץ ספונטאני או לא.
אם יש - יש סיכוי להיריון.
הפרופיל ההורמונלי פחות חשוב.
אם יש ביוץ הרי או שיגיע המחזור או שיושג היריון.
אם אין ביוץ - יש צורך בטיפול תרופתי כדי להשיג אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
רוני19/05/2010אם אין לי מחזור, וגם לא הריון- בהכרח אין לי גם ביוץ במהלך התקופה?
תודה רבה על התשובה המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/05/2010סביר, אך ראיתי הפתעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
רוני19/05/2010אם אין לי מחזור, וגם לא הריון- בהכרח אין לי גם ביוץ במהלך התקופה?
תודה רבה על התשובה המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)