DUFASTON

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• DUFASTON
    רוני
    19/05/2010

שלום, (בת 27) אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות כבר מספר שנים. האבחון בוצע על ידי צילום אולטרסאונד ובדיקת דם אשר הראתה לפי מה שהוסבר לי פרופיל הורמונלי לא תקין. מאז האבחון לא קיבלתי מחזור בצורה טבעית, רק על ידי לקיחת גלולות למניעת הריון, אוטרוגסטאן או DUFASTON. מאחר וזה מעבר לשנה שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון בצורה הטבעית אך ללא הצלחה-נשלחתי לבצע בדיקות דם ביום ה-3-5 למחזור על מנת לקבל פרופיל הורמונלי. כדי שאדע מהו היום הנכון לביצוע בדיקות הדם, נאמר לי על ידי הרופא לקחת קודם DUFASTON ןאז לאחר קבלת המחזור לבצע את הבדיקות. השאלה שלי- בבדיקות התקבל שיש לי פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין, שאינו תואם PCO האם ייתכן ובגלל לקיחת הכדורים כשבוע וחצי לפני, אותה תוצאה אינה משקפת את המצב שלי בשאר החודשים? האם ייתכן ויש לי ביוץ לפעמים ללא קבלת מחזור, או שבמידה ויש ביוץ בוודאות אני אראה מחזור טבעי? (ולכן זה חסר סיכוי לנסות במידה ואין כלל מחזור)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DUFASTON

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמר שלום

פרופ' שחר קול
    19/05/2010

השאלה המרכזית היא האם יש לך ביוץ ספונטאני או לא.
    אם יש - יש סיכוי להיריון.
    הפרופיל ההורמונלי פחות חשוב.
    אם יש ביוץ הרי או שיגיע המחזור או שיושג היריון.
    אם אין ביוץ - יש צורך בטיפול תרופתי כדי להשיג אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

רוני
    19/05/2010

אם אין לי מחזור, וגם לא הריון- בהכרח אין לי גם ביוץ במהלך התקופה?
    תודה רבה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    20/05/2010

סביר, אך ראיתי הפתעות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

רוני
    19/05/2010

אם אין לי מחזור, וגם לא הריון- בהכרח אין לי גם ביוץ במהלך התקופה?
    תודה רבה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו