מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה זמן זרע קפוא יכול לשרודs19/05/2010
קיבלתי נתונים סותרים על שרידות זרע קפוא שהופשר והושבח:
האם נכון שזרע קפוא שהופשר והושבח שורד מקסימום 24 שעות
או גרוע מכך כפי שקראתי במקומות שונים רק שעות ספורות ?
כפי שאני מבינה את העניין זה הופך את הסיכוי למפגש בין זרע לבייצית בהזרעה טבעית פשוט חסר סיכוי האמנם?
כך למשל נניח שאני ממש חצי יום לפני ביוץ שזה יחסית מדוייק יתכן שעדין הזרע לא ישרוד את השעות הללו?
מייאש.
תודות
ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע מופשר
פרופ' שחר קול19/05/2010מאוד תלוי באיכות הזרע, ובאיכות התהליך המעבדתי שבוצע בעת ההקפאה וההפשרה.
עמידות הזרע לתהליך אינה קבועה. יש זרע עמיד יותר, ולכן שורד יותר לאחר ההפשרה, וזרע שניזוק יותר, ולכן שורד פחות.
אין מקום לייאוש!
תיזמון טוב וזרע איכותי יביא להיריון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אבל..
s19/05/2010האם יש הערכה של מינימום ומקסימום..
מה נחשב תיזמון מדוייק עם כן יום הביוץ (לפני הביוץ) ? הרי הביוץ יכול להיות אפילו 12 שעות אחר כך..אז לא ברור לי איך זה יכול לעבוד ..
הרי אין לי שליטה על איכות הזרע או על איכות התהליך במעבדה (תל השומר)..
אז אולי דווקא יותר הגיוני מייד אחרי הביוץ ?
האם לא ראוי לעשות סביב הביוץ אפילו 3 הזרעות ליתר ביטחון או שזו הגזמה פרועה..?
...
תודה
ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אבל..
מה נחשב תיזמון מדוייק עם כן יום הביוץ (לפני הביוץ) ? הרי הביוץ יכול להיות אפילו 12 שעות אחר כך..אז לא ברור לי איך זה יכול לעבוד ..
...
תודה
ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אבל..
...
תודה
ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)