לא ציינתי עד היום, האם צריך לציין?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא ציינתי עד היום, האם צריך לציין?
    שירן
    20/05/2010

היי,
    אני "מכורה" לתרסיס אף של אלרין כבר משהו כמו 7 שנים.
    אני לפני הזרעה שאמורה להיות במהלך השבוע הבא האם יש בעיה עם נטילת התרופה הזו בשביל היקלטות? ולאחר מכן בזמן הריון?

בנוסף יש לי עוד שאלה-
    סיימתי עם איקקלומין 2 כדורים ביום אתמול ביום רביעי, היום- חמישי נצפו: שחלה ימין: 13,12,12 ושחלה שמאל:13 מ"מ.
    אני 10 ימים אחרי תחילת הווסת, לפי נתונים אלו-
    א. כמה זמן נראה לך שיקח עד שהביציות יהיו מוכנות לביוץ? והאם בהכרח כל הארבעה יגדלו לביוץ? זאת הזרעה ראשונה ונראה לי שזה סיכון להתחיל עם 4 ביציות? (אני בת 25).

ב. הרירית שלי בי"מ 3 הייתה 3 מ"מ ועכשיו היא 2 מ"מ.
    אני יודעת שאיקקלומין מדקק אך בכל זאת הרופא לא נתן הוראה להתחיל עם האסטרופם בינתיים ורק להגיע למעקב בעוד 4 ימים ביום שני.
    האם יש סיכוי לרירית עוד להתעבות?

אני מטופלת בבית חולים בלינסון ושם אני מדברת עם האחיות ולא הרופא ולכן חסר לי מעט מידע ואשמח לקבל מכם, ברור לי שזה לא סותר את הנחיות הרופא המטפל.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול CC

פרופ' אלכס סימון
    21/05/2010

ביוץ עם CC מתרחש בדרך כלל 5-7 ימים בתום הכדורים. דהיינו יום 14-16 למחזור. על כן לפני כן לא צפוי ביוץ. ההמלצה לעקוב החל מיום 13 למחזור. התגובה בדרך כלל עוקבת ודומה למחזור שלפניו. דהיינו נשים מבייצות בדרך כלל סביב אותו יום כמו טיפול קודם.
    יום ג' צפוי להיות ביוץ. עקבי וניראה אם זה נכון.
    רירית הרחם צרכה להתעבות עד יום ג. אם תשאר דקה, התייעצי עם היחידה המטפלת.
    לגבי אלרין - ישנו מכון לטרטולוגיה מנוהל על ידי פרופ' אשר אור נוי. העבירי להם את השאלה וספרי לנו מה המליצו לך. לדעתי ניתן למצוא את הטלפון שלהם בגוגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו