דיכוי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דיכוי
    נועה
    28/10/2007

גם בעייתי היא לצערי כמו הבעיה של נני (אינני מגיבה להורמונים) - פרט להורמון אחד שנקרא: פיורוגון - והוא בלבד שנתן תגובה (4 ביציות: 2 שלב A ו-2 שלב של התחלקות ל-6).

זה ההורמון היחיד שנתן תגובה. אולם, גם אני, כמו נני - לא מגיבה לאף הורמון.

הרופאים מתעקשים שאין הבדל בין גונל F לבין פיורוגון -
    אם אין הבדל, כמו שאומרים, אז מדוע דווקא הגבתי טוב לפיורגון ואילו למונוגון ולגונל F - אינני מגיבה? לא הצלחתי אפילו להגיע לשאיבה?

מה גם מדוע הרופאים נותנים איקמומיל - שזהו דיכוי (ועוד מזרק שלם) לשחלה (שגם כך אינה מוציאה הרבה זקיקים) - לא עדיף ללכת עם הגוף ביחד - למרות שיש חשש של ביוץ?

במקום ללכת ולדכות את הגוף - ולמוטט אותו?? שגם כך הוא חלש?

השתמשתי בכדור DHEA - שאף עזר לי מאד - הוא איזן לי את הדמים, הוריד לי את FSH ל-8 (מ-10, 14 ופעם אחת 17).

אולם LH - היה 11 - מדוע צריכים לתת תרופה של לובריס (שהיא מכילה את הורמון LH) - גם כך יש לי מינון גבוה של LH?

איקמומיל - למה התרופה ניתנה (האם גם לדיכוי?) - לא קיבלתי אותה, אבל דקפפטיל קיבלתי אותה - והרגשתי שאני נקרעת בתוך גופי - ואפילו היה לי חום - רק לאחר שבוע וחצי - הרגשתי שהגוף מתאושש - אולם לפני כן פשוט שכבתי במיטה.

האם מינון גבוה של הורמונים 450 - יכול למוטט את הגוף.

הרופא שעשה את הטיפול עם פיורוגון - פשוט זרם עם הגוף שלי נתן לי מינון של 325 ורק לאחר שבועיים נתן לי 400 וזה בחשש גדול.

תרופות של: דקפפטיל + גונל F + לובריס - אין זה הרבה מדי לגוף אחד? במיוחד לשחלות שהם "עצלות"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נועה

ד''ר דוד ישי
    28/10/2007

כתבת הרבה. הבעת את דעתך אבל לא ממש הבנתי מה שאלת.
    אני בעד לתת את התרופה שנותנת את התוצאות הטובות ביותר. ( במקרה שלך פיורגון ).
    עדיף תמיד לתת כמה שפחות תרופות אבל המטרה העיקרית היא להשיג בייציות גם אם המחיר הוא של מינון יחסית גבוה. אל תדאגי זה לא ימותת את הגוף שלך
    איקקלומין הוא לא דיכוי ולפעמים בשילוב עם זריקות הוא נותן תוצאות טובות יותר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו הן שאלות בלבד לצורך הבנה

נועה
    29/10/2007

פשוט הייתי רוצה להבין את הגוף שלי יותר לעומק!!!!

הגוף שלי אינו פשוט - הוא קשה להבנה, ולכן אני שואלת ומספרת גם יחד את
    הסיפור האישי שלי - וזאת על מנת לקבל דעה נוספת ו/או עזרה לבעיה שלי

באופן טבעי - אני מבייצת ויש לי בצית אחת.

מקבלת מחזור כל חודש - טבעי - וזאת ללא הורמונים.

כשאני בטיפול - לפעמים המחזור מאחר.

האם קיים מצב בו - שלא מומלץ לבצע טיפול עם דקפפטיל??

אצלי הדקפפטיל - אמנם הביא את הגוף למצב של "התחלת טיפול" - אולם לגוף שלי היה קשה
    להתאושש - והוא נשאר במצב של "down" - לא היה אפילו זקיק אחד.

האם בכל זאת מומלץ לבצע עדיין טיפול עם דקפפטיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נועה

ד''ר דוד ישי
    29/10/2007

המטרה האחת והיחידה של הדקפפטיל ( וכל שאר בני משפחת התרופות האלה )היא למנוע את הפיק של ה LH וכך למעשה למנוע את הביוץ הספונטני. אפשר בלי , אבל אז לוקחים סיכון שנפספס את הביוץ ולא נשאב אף ביצית. אפשר להשתמש בתכשיר דומה פחות "חזק " בתקוה שהדיכוי יהיה עמוק פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו