ביציות מגורגרות+בדיקת איקס שביר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביציות מגורגרות+בדיקת איקס שביר
    גלילה
    23/05/2010

צהריים טובים
    לאחר 5 הפריות ivf ללא הריונות וללא התפתחות עוברים בכדי להגיע להקפאת עוברים,שאבו ממני כבר 60 ביציות,נשלחתי לעבור בדיקת קריוטיפ בבית חולים קפלן וכבר ממתינה חמישה וחצי חודשים לתוצאות למרות שהובטח לי בגנטיקה שאקבל תוצאות עד כחודשים וחצי.המרדף אחרי מחלקת גנטיקה קפלן כבר ממש מעייף.הבוקר קיבלתי טלפון מהרופא שלי שאמר לי שנעשה דיון בתיק שלי ולאחר בדיקה עם המעבדה הם רואים שהביציות שלי מגורגרות ולכן הם רוצים גם בדיקת איקס שביר.
    בנוסף הם רוצים לשנות את הפרוטוקול שלי וללכת על תהליך טבעי שבו אייצר ביצית אחת ואותה הפ יפרו+ללא קבלת הורמונים.
    1.מבקשת לברר מהי בדיקת הקריוטיפ שעשו לי ולבן זוגי.
    2.מהן ביציות מגורגרות,והאם הן יכולות לספק סיבה מספקת לכך שייצרתי 60 ביציות והאם זו הסיבה שהעוברים לא מתפתחים.
    3.מהי בדיקת האיקס שביר ומה הרופאים עכשין מנסים לשלול לאחר שנה וחצי של טיפולים?
    4.מהו ההסבר של שינוי הפרוטוקול לתהליך טבעי ללא מתן הורמונים.
    תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביציות מגורגרות

ד''ר דוד ישי
    23/05/2010

קריוטיפ הוא בדיקה של מס' הכרומוזומים והמבנה שלהם
    הגרגור הוא אחד המדדים שבעזרתם מעריכים את איכות הביציות . ביציות מגורגרות הן פחות טובות
    ה X השביר הוא הפרעה גנטית שנלוית אליה אי ספיקת שחלות מוקדמת
    אם השימוש בהורמונים אינו מניב תוצאות אין טעם לתת אותם . במצב כזה אין מנוס אלא להשתמש בביצית הטבעית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביציות מגורגרות

גלילה
    24/05/2010

יש לי שאלה נוספת בנושא,בעבר בצעירותי היתי בהריון(הריון טבעי) ועשיתי הפלה מרצוני.האם הביציות המגורגרות הן כתוצאה מטיפול הורמונלי או שהן דבר מולד?או האם בשל הגיל 38 איכותן נפגעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביציות מגורגרות

ד''ר דוד ישי
    24/05/2010

הביציות המגורגרות יכולות להיות תוצאה של גורמים רבים ( כמו למשל גורם גנטי , גיל , תרופות ועוד )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביציות מגורגרות

גלילה
    24/05/2010

יש לי שאלה נוספת בנושא,בעבר בצעירותי היתי בהריון(הריון טבעי) ועשיתי הפלה מרצוני.האם הביציות המגורגרות הן כתוצאה מטיפול הורמונלי או שהן דבר מולד?או האם בשל הגיל 38 איכותן נפגעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עינב
    24/05/2010

בהמשך: לפני כשבועיים וחצי בדיקת דם שלילית.
    אתמול הייתה 28800.
    האם כבר מצופה לראות דופק?? לא יכול להיות שיש רק שק הריון בשבוע כזה צעיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו