מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקר-בנות יקרות שנכנסו להריון נא ענורחלי27/05/2010
קודם כל מזל טוב בנות יקרות!
בשם הבנות שנמצאות בשלב המותח של 12-14 יום לאחר ההחזרה
הייתי רוצה לשאול אתכן מה הרגשתן בימים הללו לפני הבדיקה שלדעתכן ניבא הריון האם:
1.דקירות
2.דימום קל חד פעמי
3.הפרשות חומות למשך מספר ימים
4.התכווצויוית בבטן התחתונה
5.כאבים או רגישות בחזה
6.אנא כתבו על סימנים נוספים אם היו
תודה לכן יקרות,שיהיה הריון קל ויעבור בשקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דורית27/05/2010אני נכנסתי פעמיים להריון ואצלי היו תחושות בדיוק, אבל בדיוק כמו לפני מחזור.
רק יותר מאוחר (אחרי שקיבלתי בטא חיובית) התחיל הגודש בחזה וכל השאר....
אז לא באמת אפשר לדעת לצערי (לפחות לא אצלי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דורית-מי שנכנסה להריון נא כנסי
רחלי27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסימנים שלי
דנה27/05/2010אני יכולה לומר שאני נמצאת 11 יום לאחר הזרעה ראשונה ועוקבת אחרי כל סימן וסימן בגוף - ובטח חצי מהם לא מעידים על כלום
בינתיים אין לי ילדים (לצערי) אבל מקווה שזה ישתנה בקרוב
אני מרגישה כבר שבוע גודש מטורף בחזה - בעיקר בצדדים מתחת לידיים
בהתחלה עצירות ועכשיו שלשולים
דקירות בצד ימין של הבטן
גב תחתון רגיש וכואב לעיתים
וזהו בעצם....מחכה לעוד סימנים ולהכי חשוב - שהמחזור לא יגיע בעזרת השם!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסימנים שלי
רחלי28/05/2010הסימנים שלי היו:
3 ימים לאחר החזרה הפרשות חומות כהות שנמשכו שבוע -השתמשתי באנדומטרין 3 פעמים ביום אמרו לי שזה נבע מהשימוש במוליך.
דקירות באזור השחלות החל מהיום החמישי להחזרה בערך פעם פעמיים ביום כמה דקות שפסקו לאחר 6 ימים.
כאבים בחזה החל מהיום הרביעי להחזרה.
אני מניחה שהסימנים מאוד אינדיבידואליים-שמעתי על המון בנות ללא סימנים כלל.
בהצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסימנים שלי
מיכל29/05/20101. שלושה ימים אחרי ההחזרה היו לי הפרשות ורודות.
2. 5 ימים אחרי ההחזרה ההפרשות היו כבר אדומות...
3. שבוע אחרי ההחזרה היה לי דימום יחסית כבד ואחרי שבכיתי כמה שעות רצוף, הרופא נתן לי זריקות גסטון.
4. יום לפני בדיקת בטא היתה לי הפרשה וכבר הספדתי את ההצלחה (למרות שבתוכי היה איזה קול שאמר "יהיה בסדר בבדיקה").
למחרת אכן היה בסדר- בטא 147.5...
לאורך כל ההמתנה היו לי כאבי מחזור.
בהצלחה לכולן, והכי חשוב- לא לאבד את האמונה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)