שלום לצוות הרופאים ותודה מראש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום לצוות הרופאים ותודה מראש
    שירה
    27/05/2010

בתאריך 20.5 עברתי החזרה של 3 עוברים מצויינים לפי דבריי הרופאים החלוקה שלהם היתה
    11
    7
    ו8
    ביום השני של ההחזרה הרגשתי דקירות בבטן תחתונה שנמשכו מס דקות מאז אני לא מרגישה כלום אך היום התחיל לי כאב קל בגב התחתון שעובר מדי פעם אני מפחדת שזה מעיד על משהו לא תקין
    שאלותיי כאלה:
    1 . האם החלוקה תקינה והאם כל העוברים אמורים להשתרש יחד?
    2. האם כאבי הגב מעידים על מחזור?
    3. אני מאוד חלשה ועייפה ואני מקיאה אחרי שאני אוכלת זה יכול להעיד על הריון בשלב כזה?
    4. והכי חשוב לי לדעת זה היה טיפול של IVM לא עשו לי בדיקות דם אז איך ידעו בעצם מתי לעשות החזרה בדרך כלל המחזור שלי פעם בחודשיים כל 5 לחודש זאת אומרת שאני גם ככה לא אמורה לקבל ב5 הקרוב אלא אחריו איך ייתכן אני יקבל בכל זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסקרנית

פרופ' אלכס סימון
    28/05/2010

1. חלוקה תקינה
    2. כאבי גב הם תגובה לטיפול ולדיקור שעברת
    3. אין זה מעיד על הריון. דווחי ליחידה ובצעי על קול
    4. הזרה מבצעים כשמתקבלים העוברים. אני מניח שבהסח הדעת שכחת לציין כי טופלת באסטרופם להכנת הרירית להחזרה וגם עם פרוגסטרון. אם הכינו את הרירית אז ניתן להחזיר את העוברים לפי תזמון מאורגן מראש בהכנה. אין קשר כלל למתי יגיע המחזור. הכל הוכן מראש עם תרופות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו