מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה בשתןלי28/05/2010
לכל הצוות הנפלא בוקר טוב ותודה מראש!!!
ב-25/5/10 עברתי החזרת עוברים מוקפאים בלסטו, ב-26/5/10 הרגשתי קצת לחצים ודקירות מידי פעם בצד ובאיזור השחלות,מה שמדאיג אותי זה שב-27/5/10 בלילה התחילו לי דקירות באיזור שלפוחית השתן וממש צריבה .(ואני ממש מקפידה לשתות המון).
אני מקבלת תמיכה של פרגניל 2500 כל שלושה ימים לערך (היום עשיתי זריקה שנייה מתוך ארבעה).
כמו כן עשיתי בדיקת שתן בסטיק שהתוצאה הראתה שהכל בסדר.
האם זה תופעה מוכרת לאחר החזרה?האם זה מעיד על משהו לא תקין?והאם התמיכה שקיבלתי היא בסדר?
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
פרופ' אלכס סימון28/05/2010מציע לפני הזרקת פרגניל נוספת להתייעץ עם הרופא. יתכן וכתוצאה מהזריקות השחלות עוברות הגדלה וגירוי נוסף המביאים לתופעות שאת מתארת. כמו כן בצעי תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לי28/05/2010במידה וזה אכן דלקת בדרכי השתן ונניח כי כבר היתה השרשה זה יכול לסכן את התהליך?
והאם זה דבר שקורה בדר"כ מהזריקה עצמה או בכלל?(כי זה הולך ומחמיר מלווה אף בכאב)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשתן
פרופ' אלכס סימון29/05/2010לא תשפיע על הטיפו בטווח הקצר. כמו שאת מבינה ומרגישה , זה לא נוח ומצריך טיפול שהמצב לא יחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
לי30/05/2010שלום רב לכל הצוות!!!
בעקבות כאבים ממושכים שהחלו ביום שישי והתחזקו בשבת פניתי למיון נשים ביום שבת שם הרופא ביצע אולטרסאונד ואגינאלי ובדק אם יש סיבה לכאב, מהבדיקה ניתן היה להבין שהכל תקין.
כמו כן עשו לי בדיקות דם שהראו שהכל תקין, למרות שהקפדתי לשתות הרופא בכל זאת החליט לתת לי ליטר נוזלים (הרגשתי השתפרה והכאבים פחתו) ושחרר אותי אם אזהרות קלות שבמידה והכאב מתגבר לחזור מיד וכן לעשות בדיקת תרבית שתן בקופ"ח החולים.
היום כבר דיברתי אם היחידהIVF שבא אני מטופלת והסברתי להם את המצב תשובתם היתה שזה דבר אופייני וזה יכול לקרות כי בכל זאת אני עוברת שינוי.
עשיתי בדיקת שתן היום והתשובה תגיע רק בעוד יומיים אמנם הרגשתי השתפרה והכאב הולך ונעלם.
אך יש עדיין צריבה קלה שנסבלת, האם מותר לבצע אולטרסאונד ואגינאלי לאחר זמן קצר של החזרת עוברים מוקפאים(25/5/10)? זה לא מסוכן לתהליך?
ואם כל הבדיקות תקינות איך היה לי כאב בילתי נסבל שכזה? יכול להיות שזה מראה על כישלון כבר מעכשיו?
תודה רבה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי
לי31/05/2010לא ענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסות
לי01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)