שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום
    ע'
    28/05/2010

מה זה giant spermatides ? זה מה שרשם הרופא על בדיקת זרע שעשה בעלי .
    ושאלה נוספת האם שיטת "גת גורן" מקובלת ועדיפה יותר מהפריה חוץ גופית כאשר ידוע שהבעיה אצל הגבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נעניתי

ע'
    28/05/2010

טרם קיבלתי תשובה....אודה להיענות בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת זרע

פרופ' אלכס סימון
    28/05/2010

ספרמטיד גדול - זה מה שנרשם. משמעותו שיש תאים צעירים בבדיקת הזרע. אני מניח שיש גם די תאים בוגרים תקינים.
    שיטת "גת גורן" - לטעמי אין בה כל דבר שנקרא "שיטה". חסימת וריד אשך מורחב תוך שימוש בשיקוף רנטגן נעשה מזה למעלה מ-20 שנה בבתי החולים וממשיך להתבצע באופן שגרתי. כך שאין שום דבר חדש בזה, ובודאי שלא מדובר בשיטה המיוחסת למרכז מסויים או לרופא מסויים. חסימת וריד באמצעות שיקוף צריכה להתבצע על סמך שיקולים רפואיים טהורים עם הערכה לגבי הצלחתה ויעילותה באיכויות זרע שונות. שימוש ליברלי בשיטה אינו מומלץ על ידי מרבית הרופאים העוסקים בפוריות. יש לשקול כל מקרה לגופו ולהחליט מה להמליץ לבני הזוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת....

ע'
    28/05/2010

תאים צעירים הכוונה שאינם מפותחים? כי בבדיקה נמצא שאין זרעים רק תאי זרע עגולים במילים אחרות אין זרעים- אז אני מניחה שאין בוגרים תקינים...האם יש סיכוי להצליח בטיפולי פוריות כאשר תוצאת הבדיקה היא כזאת שאין זרעונים מפותחים כלל רק תאים עגולים?...כמה זמן נמשך ההליך עד לתחילת טיפולי הפוריות (הפריה חוץ גופית ככל הנראה) והאם הטיפול עצמו עולה כסף ?ואם כן באיזה סדר גודל ?
    אני מצטערת שאני שואלת הרבה שאלות זה פשוט נורא חשוב לי לדעת איך מתבצע ההליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי עדיין תשובה

ע'
    30/05/2010

אודה לתשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ע

פרופ' אלכס סימון
    30/05/2010

הטיפול לו אתם נזקקים הוא הפרית מבחנב עם אפשרות של צורך לאיתור זרע באשך עצמו. יתכן ובאשך ימצאו תאי זרע בוגרים אולם כבמות מועטה שלא מספיקה להראות בנוזל הזרע. לעיתים ניתן לתת טיפול תרופתי לנסות לעודד את יצור הזרע. מציע לכם לפנות לייעוץ מסודר בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו