אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    שירה
    29/05/2010

בתאריך 20.5 ביצעתי החזרה של 3 עוברים מוקפאים בהתחלקות של 11 7 ו 8 מיום ההחזרה אני לא מרגישה דבר הכל רגיל יש לי כמה שאלות:
    1. האם זה הגיוני שאין לי תחושות בכלל זה מעיד על כישלון? בהחזרה הקודמת שלי היו לי כאבי מחזור ממש והטיפול נכשל ומה הסיכויים של עוברים כאלה להתפתח ?

2. אני נוטלת 4 אסטרופם ו3 אנדרומטרין 200 ועשיתי 2 זריקות של פרגניל אחד ביום ההחזרה והשני 3 ימים אחרי זה תקין?

4.אני פוליציסטית והמחזור שלי נופל אחד לחודשיים כל חמישי לחודש עשו לי החזרה ב20.5 איך הם החליטו שזה היום המתאים עשו לי רק אולטרסאונד בלי בדיקות דם?
    והאם אני אמורה לקבל ב 5.6 ולא ב5.7?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרה

פרופ' שחר קול
    29/05/2010

1. הגיוני. לא מעיד על כישלון.
    2. תקין, אם כי מטרת הפרגניל לא ברורה.
    3. ?
    4. בחירת היום המתאים נשענת בעיקר על עובי הרירית, ותוכנית העבודה של היחידה. לכן היא די אקראית. את לא אמורה לקבל מחזור בכלל!!!!! לא ב - 5.6 ולא ב - 5.7 ולא בכלל!!! התרופות שאת מקבלת מחזיקות את רירית הרחם, כך שאין להפסיק אותן בשום אופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו