מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מי שמעונינת שאזכיר את שמה בלידהרוית יצחק29/05/2010
בנות יקרות, תאריך הלידה שלי מתקרב, וכידוע ישנה סגולה בדוקה להזכיר בתפילה שמות של נשים שרוצות להרות וללדת - בזמן יציאת התנוק שזהו זמן נוכחות שכינה. מי שמעונינת שאזכיר את שמה, מוזמנת לשלוח למייל שלי. נהוג להזכיר שם פרטי שלך (או שניים אם יש ושם אמך, למשל: שירה בת חנה.
בשמחות אצלכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ע'30/05/2010איך אני יכולה לדעת מה המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות
לי30/05/2010בשעה טובה עלי והצליחי שיעבור מהר, קל ובטוח
רק אם תוכלי להסביר כיצד אפשר לשלוח למייל אשמח מאוד, כי אני יודעת מצוות יולדת מהי, מנסיון שברכתי מס' בנות וב"ה אכן הברכות מתקבלות אז אשמח לקבל .
תודה ושוב ברכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך!!
סיון30/05/2010היי..
אני רוצה לומר לל שחיממת את ליבי!! בכך שיש אנשים שיש להם לב רחב שחושבים גם על אחרים.
תודה תודה..
דבר נטסף שתיהיה לך לידה קלה בעזרת השם.
ואניישמח לקבל את המייל של.
תודה רבה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שרוצה שאזכיר את שמה בלידה -מייל
רוית יצחק30/05/2010בנות יקרות, תאריך הלידה שלי מתקרב, וכידוע ישנה סגולה בדוקה להזכיר בתפילה שמות של נשים שרוצות להרות וללדת - בזמן יציאת התנוק שזהו זמן נוכחות שכינה. מי שמעונינת שאזכיר את שמה, מוזמנת. נהוג להזכיר שם פרטי שלך (או שניים אם יש) ושם אמך, למשל: שירה בת חנה
בשמחות אצלכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה כתרנגלות
אורטל30/05/2010אשמח לקבל את המייל תודה רבה ושתהיה לידה קלה.
אם תוכלי לבקש עליי אורטל בת שושנה ה' יברך אותך בלידה כתרנגולת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך! אשמח אם
ליה30/05/2010תוכלי להוסיף את שמי לאה בת שרה לתפילןתייך.
יש לי ילדה קטנה בת 3 הריון ספןנטני ומהיר שמבקשת תינוק למשפחה. ומה אני יכולה לעשות???
רק לנסות את הכל.
כל הכבוד לך על הרוח והכוונות הטובות. שתהיה לך לידה קלה ומהירה כפי שהיתה לי.
תודה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבורכי
ליהי30/05/2010מזל טוב!
אני אשמח
לילך בת זיוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה
אפרת30/05/2010שתהייה לך לידה קלה,
שמי אפרת בת תמר ..
תודה רבה- שה' ישמור עליך ועל עוברך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה
אפרת30/05/2010שתהייה לך לידה קלה,
שמי אפרת בת תמר ..
תודה רבה- שה' ישמור עליך ועל עוברך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתהיה לך לידה קלה
מרב31/05/2010מרב בת סילביה
תודה מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה
חסויה31/05/2010בעזרת השם שתהיה לך לידה קלה ומהירה
שמי טלי בת תקוה
תודה ובהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)