הפריה חוץ גופית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה חוץ גופית
    אדווה
    30/05/2010

שלום רב אני אמא לארבע בנות בת 37 לאחר קבלת אישור מהוועדה לבחירת מין העובר התחלתי כל מיני בדיקות להפריה הכל היה תקין תודה לאל והתחלתי דיקפפתיל פלוס מנוגוןהכל הלך טוב ויפה בהתחלה לקחתי 3 זריקות ביום לאחר כמה ימים הרופא הוריד ל2 זריות בבדיקות הדם היה מ800 עד 3500 קבעו שאיבה ל15 ביציות ביום השאיבה לא הלך הרופא אמר שההורמון ירד באופן משמעותי ל1200 ושמבטלים את השאיבה ואולי הוא מחליף זריקות רציתי לדעת מה הולך פה אני מבחינתי חושבת שפספסנו והיה מאוחר מדי לשאיבה מה אתה אומר בענין קיבלתי ווסת לאחר שבוע מהמועד שהיה מתוכנן לשאיבה בתתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה חוץ גופית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה

פרופ' אלכס סימון
    30/05/2010

לעיתים שינוי במינון הטיפול עלול להביא לירידה ברמת האסטראדיול מה שמעיד על התנוונות הזקיקים. אני מניח שהיה קשה יותר אם היית מבצעת את הטיפול (והוא על חשבונך) אם היו משיגים רק 1-2 ביציות. טוב עשה שביטלץ הטיפול הזה שלא הצליח, יעזור לתכנן טוב יותר את הטיפול הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו