ייאוש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייאוש
    ליהי
    30/05/2010

שלום לרופאים היקרים,
    אני בת 37.5 מזה כ10חודשים נמצאת בטיפולים, כאשר בהתחלה הייתי במחזור של הזרעות. עשיתי ארבע הזרעות כאשר ברביעית העבירו אותי ל IVF בגלל תגובה עוצמתית של הטיפול,שהניב הרבה זקיקים.בהחזרה הראשונה לא יצא כלום אולי בגלל הפרוטוקל הבעייתי. (היה לי פרוגרסטרון גבוה וגם
    קיבלתי שישה ימים ציטרוטייד). שני מוקפאים " מושלמים",כהגדרתם, נשארו וגם הם לא נקלטו. (17.05 ביצעו את ההחזרה והיום החלו לי לי טיפטופי מחזור) אני נוטלת כרגע קרינון פעמיים ביום ושלושה כדורי אסטרופם. הייאוש החל לתקוף, מה לעשות? למה לכאורה אם הכל תקין, עוברים מצוינים רירית רחם מעולה זה לא נקלט?!
    האם יש טעם לבצע צילום רחם, למרות שלא עשיתי מעולם הפלות, לא עברתי הריונות ולא סבלתי מדלקות למינהן?
    רציתי לציין שיש רק בעיית זרע קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפחות היסטרוסקופיאה

פרופ' אלכס סימון
    30/05/2010

אין צורך ממש בצילום. צריך לבדוק שחלל הרחם תקין בהיסטרוסקופיאה ולהמשיך בנסיונות ההפריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו