פרו' סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרו' סימון
    יפעת
    30/05/2010

שלום רב,
    הייתי מטופלת שלך שנים רבות ויש לי שני ילדים מקסימים והרבה מכך בזכותך...
    הריוני השני היה הירון מאוד מורכב בו הייתה ירידת מים בשבוע ה 24 ולידת פג בשבוע 31. עברתי לאורך השנים סביב 20 הפריות, בעלי סובל מאזופרמיה ולי יש אנדומטריאוזיס אשר לפני כמה חודשים עברתי ניתוח בבטן להוצאת שני גושים גדולים (אחד ליד הטבור, וחד קרוב למפשעה).
    אני בת 37. כל זה, והייתי רוצה לדעת האם ישנו סיכון עבורי ועבור הריון נוסף שכמובן יושג רק דרך טיפולי הפריה?
    סיכון של סרטן שחלות, ידירת מים חוזרת בהריון נוסף אם ייקלט? סביר שיש לי הידבקויות בבטן, האם הן ישפיעו במהלך הריון.... או שמא הסיכונים רבים מדי ועליי לשקול דרכים אחרות להורות נוספת?
    בברכה,
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרו' סימון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפעת

פרופ' אלכס סימון
    30/05/2010

החלטה קשה ומורכבת אינה יכולה להינתן בפורום. אוכל לאמר כי הרפואה יכולה לתת מענה הולם למרבית הבעיות שצצות. החלטה צריכה להינתן על סמך מידע מפורט שיש בידי הרופא, לעיתים תוך התייעצות עם רופאים אחרים. אחרי שיהה בידיכם כל המידע על סיכונים וסיכויים תוכלו עם הרופא להיחליט אם כדאי לקחת את הסיכון.
    מאחל לך בריאות שלמה, והנאה מקסימאלית ממה שהשגת עד כה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו