דרפפטיל 3.75 ? דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דרפפטיל 3.75 ? דחוף
    ש
    31/05/2010

אני בת 26 בריאה עם וסת סדירה כל 28 יום ,לפני טיפול ivf ראשון ובעלי בן 30 סבל מאיסוספרמיה חסימתית לפני tesa , היום אני אמורה להזריק דרפפטיל 3.75.
    התחיל לי דימום קל ב4.5 ודימום רציני ב6.5 שנמשך יום וחצי , הבנתי שבודקים וסת לפי הדימום הרציני לכן אני סופרת לפי ה6.5 , בהתאם לספירה היום אני ביום ה-26 למחזור.
    זה בסדר להזריק דרפפטיל 3.75 ביום ה-26 ?למחזור ?
    הבנתי שאמורים ביום ה21 למחזור ?
    מתי מזריקים גונל ?
    באיזה שלב מתחילים בדיקות הדם והאולטרסאונד ?
    זה נכון ש30 יום מהזריקה הראשונה יהיה טיפול השאיבה?
    מקווה לתשובה מהירה ...
    קצת בחששות ...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרפפטיל 3.75 ? דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול

פרופ' אלכס סימון
    31/05/2010

הפרוטוקול קובע: לתת דקפפטיל שבוע לאחר הביוץ, בדרך כלל יום 21. כעבור 14 יום להתחיל גונאל.לאחר שיש וידוא שהדקפפטיל מבצע את פעולתו. ניתן גם להתחיל ביום 26 וכעבור 14 יום להתחיל גונאל.
    מוזר לי שאין בידייך הוראות מדוייקות מהיחידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה בסדר?

ש
    31/05/2010

בוקר טוב ...
    אז זה בסדר שזה לא מדוייק ? עדיף להתעקש לקחת ב 21 בחודש הבא ? או במחזור (המחזור עוד יומיים שלושה בערך)
    זה לא יכול לגרום לנזק ? או לשיבוש בטיפול השאיבה ?
    אני לא רוצה לקחת סתם ...
    תודה רבה על תשובתך המהירה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניהול טיפול

פרופ' אלכס סימון
    31/05/2010

אוכל רק לאמר לך איך אני רואה שדברים צרע\יכים להתבצע באישה לקראת טיפול בפרוטוקול ארוך:
    יום 21 למחזור, מבצעת בדיקת דם ובדיקת על קול לוודא שהיה ביוץ. אם היה ביוץ היא יכולה להתחיל.
    ביום 26 למחזור יתכן וכבר מאוחר, ומתן דקפפטיל עלול, אך לא בהכרח, לגרום לשינויים הורמונאליים ושינויים בשחלה העלולים לפגום בטיפול.
    ביחידתי הייתי מבקש לבצע היום אסטראדיול ופרוגסטרון ולקבל את ההחלטה הסופית לאחר התשובות.
    יש הנותנים דקפפטיל ביום הראשון למחזור ולא יום 21, במקרה זה לעיתים מתפתחות ציסטות בשחלה המפריעות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות ?

ש
    31/05/2010

אפה אני עושה את הבדיקות האלו ? הן בדיקות דם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך היחידה המטפלת

פרופ' אלכס סימון
    31/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו