גיל הריון + קלקסן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גיל הריון + קלקסן
    לילך
    31/05/2010

שלום רב ב- 13.5 שאיבה , החזרה ב 16.5 בטא תודה לאח חיוביות ביום 27.05 עם הכפלה יומיים אח"כ .
    1. מהו גיל ההריון היום ?
    2. בעקבות ממצא אקראי שנמצא אצלי הטרוזיגוט לפקטור וי ליידן ואלפא 1.67 (כשהטווח מתחיל מ-2) , המליצ לי הרופא נשים להתחיל כבר עכשיו עם קלקסן 40 + אספירין . לעומת זאת ההמטולוג לא סובר שיש צורך כשאין בעבר תמונה קלינית. הבנתי שהדעות חלוקות ואני זו שצריכה להחליט ולכן השאלות הבאות -
    האם אוכל להתחיל עכשיו ולהפסיק בשלב השקיפות העורפית (או שחסר טעם ) ? רופא הנשים אמר שלפחות שנזריק עד אז כדי לכסות את השליש הקריטי ?
    האם יש טעם לשלב גם קלקסן וגם אספירין במינון 75 ?? ההמטולוג אמר שגם אם אחליט בכל זאת לקחת קלקסן אז בטח שלא ביחס עם אסיפרין ואילו הרופא נשים ממליץ על שניהם ?
    מהו השלב שכדאי להתחיל - כבר עכשיו או לחכות לדופק ?
    תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל הריון + קלקסן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל הריון

ד''ר דוד ישי
    01/06/2010

את גיל ההריון מתחילים לספור משבועיים לפני השאיבה.
    לגבי הקלקסאן , אכן יש מצבים שבהם הדעות חלוקות . אני מעדיף לא להתערב. אבל אם תחליטי לקחת , אני ממליץ שתתחילי כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

לילך
    01/06/2010

תודה על התשובה -
    החלטתי לקחת והתחלתי אתמול - השאלה שלי האם אוכל להפסיק אחרי השליש הראשון או שמא כדאי לקחת כל תקופת ההריון ??
    אני מזכירה כי ללא הפלות בעבר ופקטור וי לידן נמצא הטרוזיגוט כממצא אקראי.
    והאם ניתן לשלב עם זה אספירין במינון 75 או שמיותר ?
    תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות

ד''ר דוד ישי
    01/06/2010

כמו שהבנת , אני מאד לא מעוניין להתערב בהוראות שקבלת מהרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו