סימנים של מחזור שלא מגיע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סימנים של מחזור שלא מגיע
    גילי
    31/05/2010

שלום לכל הרופאים,
    בת 38+ נשואה+3 ילדים (ילד 1 עם איקקלומין, 2 ספונטני)מנסה להרות מעל שנתיים .
    בשנה האחרונה טופלתי באיקקלומין+אסטרופם ואוביטרל כאמור ללא הצלחה.
    לפני 3 חודשים הרופא אמר שצריך לעשות הפסקה מהתרופות ואני רציתי לנקות את הגוף מהורמונים , הרופא הפנה אותנו לבית חולים למחלקת פוריות ועקרות לקח זמן עד שהזמינו אותנו למפגש הראשון בו נתנו לי ולבן זוגי לעשות סדרת בדיקות דם צילום רחם, בדיקת פאפ, בדיקת זרע ועוד... כך שלוקח זמן עד שיהיו תשובות לכל סדרת הבדיקות.(בינתיים כל בדיקות הדם תקינות מלבד תגובה ירודה של השחלות).
    המחזור שלי די סדיר סביב 28 יום כך שאני מבייצת סביב היום13-14. קיבלתי מחזור ב9/5.
    החודש היו לי תופעות מוזרות 5 ימים אחרי הביוץ התחילו לי כאבי בטן-גב בדיוק כמו לפני קבלת הוסת , אך לא קיבלתי.
    אתמול ב4 לפנות בוקר קמתי מכאבי בטן ורגליים כאילו אני הולכת לקבל ושום דבר.
    כאמור כשהייתי מטופלת באוביטרל סבלתי מכאבי בטן , אבל כיום אני ללא התערבות רפואית ויש כאבים, מה זה יכול להיות? יש לציין שאני מודדת חום השחר כל בוקר והחום עלה מעט מ36.4 יום הביוץ ביום ה14 ל36.7 ביום ה-22. היום בבוקר החום קפץ ל37.00 הייתי בטוחה שהחום יצנח מטה לאור כאבי הבטן שהיו לי אבל בדיוק להפך.

שאלתי היא מה יכול לגרום לכאבים כאלה בדומה למחזור כאשר אין זכר למחזור, כאמור אני צריכה לקבל ביום ה-28 שזה ביום שבת הקרוב...והאם אפשר להכנס להריון למרות תגובה ירודה של השחלות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים של מחזור שלא מגיע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש כאן מספר שאלות שלא נענו,תודה!

גילי
    31/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן מספר שאלות שלא נענו,תודה!

גילי
    31/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי

דניאלה.ס
    31/05/2010

מכירה בנות שעשו זאת ללא הרדמה
    אם כי היו מעט ביציות 1 - 2, או כי שכחו לצום
    וגם חברה שמתה מפחד
    אבל... קחי בחשבון שכשיש מס' לא מבוטל של ביציות יש מספר דקירות
    וזה אינו תענוג גדול..
    כמובן שניתן להתחיל ללא הרדמה ובאם לא תוכלי לעמוד בכאב המרדים יהיה בחדר וירדים אותך
    אציין שההרדמה היא יותר בגדר טישטוש, את אומנם ישנה אך זו הרדמה מאד קלה מאד נעימה
    ואין חשש... אך אם כן, האופציה ללא קיימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי

דניאלה.ס
    01/06/2010

מכירה בנות שעשו זאת ללא הרדמה
    אם כי היו מעט ביציות 1 - 2, או כי שכחו לצום
    וגם חברה שמתה מפחד
    אבל... קחי בחשבון שכשיש מס' לא מבוטל של ביציות יש מספר דקירות
    וזה אינו תענוג גדול..
    כמובן שניתן להתחיל ללא הרדמה ובאם לא תוכלי לעמוד בכאב המרדים יהיה בחדר וירדים אותך
    אציין שההרדמה היא יותר בגדר טישטוש, את אומנם ישנה אך זו הרדמה מאד קלה מאד נעימה
    ואין חשש... אך אם כן, האופציה ללא קיימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר דוד ישי
    01/06/2010

אפשר להרות באופן טבעי גם כאשר הרזרבה השחלתית נמוכה. באשר לתחושות שאת מתארת . למרות שהם אופיניות לתקופה שלפני הוסת , הם לא ספציפיות והם יכולות להופיע גם בהריון צעיר וגם במצבים אחרים. המתיני בסבלנות ותדעי בעוד כמה ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!!!כאבי הבטן ממש

גילי
    02/06/2010

כאבי הבטן ממשיכים. גם קצת סחרחורות וריצה לשירותים גם לשתן וגם כי יש לי תחושה של נזילות/הפרשות , זאת רק תחושה כי אני מגלה שאין שום דבר.
    קשה לי להאמין שנכנסתי להריון כי שנתיים אנחנו מנסים,ובדיקת הזרע חלשה, מורפולוגיה ירודה תנועתיות גרועה
    כמו שאמרת נחכה ונראה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר דוד ישי
    02/06/2010

אכן חכי וראי האם הרית או לא . התיאור שלך מכוון אולי לזיהום בשתן. כדאי שתעשי בדיקה ואם צריך תקבלי אנטיביוטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דוד ישי , שוב תודה על הכל!!!

גילי
    02/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו