טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    אני
    01/06/2010

שלום,

טופלתי במשך מס' פעמים באיקקלומין, ללא הצלחה ולכן עברנו לזריקות.

החודש זוהי הפעם השלישית שאני מטופלת בזריקות(הפסקות של חודש בין כל טיפול). בפעמיים הראשונות בגונאל F והפעם בפיורוגון. סיבת המעבר מגונאל לפיורוגון - גונאל 75 בטיפול הראשון גרם לציסטה בשחלה... טיפול לאחר מכן הניב רק זקיק אחד.

החודש עם פיורוגון 50 שוב נצפה זקיק אחד (בתחילת החודש נצפו 2 זקיקים בגדלים 9 ו 11 אך היום נאמר לי כי יש רק זקיק 1 בגודל 17).

במינון גדול מ 50 אני מייצרת ציסטות אך עדיין נוצר זקיק אחד בלבד, למה?

רצוי לציין שבעלי ואני בני 26. כל בדיקות הזרע יצאו תקינו( עשינו גם בשיטת Kruger).. צילום רחם תקין לחלוטין - מה יכולה להיות הסיבה??? יש דרך נוספת לבדוק האם יש משהו לא תקין? אנחנו מנסים כבר יותר משנתיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לרופאים

אני
    02/06/2010

אשמח לקבל תגובה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תגובתכם

אני
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסלול טיפול

פרופ' אלכס סימון
    04/06/2010

15% מזוגות שפונים לטיפול מוגדרים עם בעיית פריון שסיבתה אינה ברורה. ככל הנראה אתם נופלים בקטגוריה זו. הטיפול הוא הדרגתי במורכבות עד לכדי מתן זריקות והזרעה. אתם בשלב זה. אם הרופא יראה לנכון השלב הבא הפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אני
    05/06/2010

תודה על התגובה,

האם יש סיבה שאני מייצרת ציסטה במינון כ"כ נמוך(גונל 75)? מה יעשו איתי בהפריה חוץ גופית? באיזה מינון ישתמשו?

בהשבחה האחרונה ( יום חמישי 03.06)הבחורה שביצעה את ההשבחה אמרה שהזרע תקין לחלוטין ושהפריה חוץ גופית לא תעזור לזרע כזה כי הכל תקין. האם הדבר נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו